Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális reakció egy férfitől, ha tetszik neki egy nő? És a nőtől erre ez az érzés?
23 éves vagyok és a párommal (33) már 5 éve együtt vagyunk.
Munkaügyben viszont elég gyakran beszélnem kellett egy másik férfivel (28), mivel az ő munkája az, hogy például az én ügyeimet is intézze. Egy idő után észrevettem, hogy mikor mentem hozzá nagyon kedves volt, nem kellett kivárnom a sort, a kolléganőjétől átvette, ha én jöttem. Szóval éreztem rajta, hogy tetszem neki. Ha nem lett volna párom azt vártam volna, hogy mikor hív el randizni.
2 hete viszont látott engem a párommal. Azóta egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogy előtte. Alig akar köszönni, szinte látom hogy direkt hagyja, hogy a kolléganőjével kell beszélnem, feltűnően megváltozott.
Szerintetek akkor ez csak igazolja azt, hogy tetszem/tetszettem neki és rosszul esett neki, hogy van párom? És mennyire normális, hogy engem meg konkrétan megvisel, hogy azóta így viselkedik?
Igen, tetszel neki, igen, rosszul esik neki, hogy nem vagy szabad.
Normális. Minden nő szereti, ha a férfiak csorgatják utánuk a nyálukat.
Szerintem egy tökös csávó akkor is flörtölne veled, ha kiderül, hogy foglalt vagy. Megálltok ennyinél, és kész.
Ez a csávó viszont egy rendes pasi.
Nem kapja meg a játékot, amit akar, ezért bedurcizik.
Rendes pasi olyannal is kedves, akit nem akar megdugni.
Az ő reakciója védhetőbb, csalódott.
Az viszont fura, hogy ez téged megvisel. Persze hihetted azt, hogy ez a "jópasi" csak úgy, alapból kedves veled, mert persze van ilyen is.
Bár azzal, hogy neked is tetszik, talán naivitás lett volna azt gondolni, hogy csak simán kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!