Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normàlis az, hogy 1,5éve vagyunk tàvkapcsolatban és először feldobta, h éljünk együtt majd mondott egy csekély okot miért nem lehet, mikor mondtam, hogy megoldható az ok semmi reakció?
Aztàn mondtam 2x,hogy hozzuk össze mert én nagyon nagyon szeretném( Nagyon belé szerelmesedtem)
De mindíg talàl kifogàst..
Mit tegyek?
Nem birom màr a tàvkapcsit de viszont nagyon szeretem. És azt mondja ő is nagyon szeret. Szerintetek azzal picit eltudom gondolkoztatni,hogy pl pàrnapra eltünök?
Ha hív nem veszemfel ha ír nem reagàlok...
Köszönöm
"Szerintetek azzal picit eltudom gondolkoztatni,hogy pl pàrnapra eltünök?
Ha hív nem veszemfel ha ír nem reagàlok..."
És még te akarsz összeköltözni? Miközben ilyen agyilag éretlen gyerekes játszmával akarod megoldani a problémát?
Az összeköltözéshez nagyfokú felelősségtudatosság szükséges, ami neked nincs meg az idézett szövegrész alapján.
Pont a lényeget nem írod le, hogy mégis, mi azaz állításod szerint apró dolog.
Felnőtt emberek vagytok, beszéljétek meg a problémátokat, és oldjátok meg együtt közösen. Ha erre nem vagytok most képesek, akkor mi lesz veletek, mikor összeköltöztök?
Az ok hogy van egy cicàm.
De amíg nem nézünk màsik lakàst.. tudott volna vigyàzni az öcsémrà
Eddig a mondatig azt hittem, igazad van:
"Szerintetek azzal picit eltudom gondolkoztatni,hogy pl pàrnapra eltünök?
Ha hív nem veszemfel ha ír nem reagàlok"
Így viszont azt javaslom, előbb nőj fel, aztán majd lehet költözgetni. Normális felnőtt kapcsolatban nem kellenek a játszmák.
Vagy rájött, mennyire gyerek vagy.
De ő sem becsületes, mert akkor ezt megmondta volna.
Összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!