Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez a reakció?
Igyekszem azt kérni a másiktól amit én is elvárok magamtól, vagy én is megteszem és úgy csinálom én is ahogy kérem.
Néha néha előfordul hogy egy kicsit másképp csinálom rajtam kívül álló okok miatt ilyenkor egyből a fejemre olvassa hogy ezt te szoktad mondani most mégse úgy teszed. Ilyenkor bezzeg tudja, amikor meg magától kéne megtenni azt nem..
Pl
Mikor szólok hogy ideje lenne felmosni mert 2hete nem volt ( és nem is zavarja) akkor az a válasza hogy most volt ;én erre azt mondom hogy oké de 2 hete.. Ha ő mond vlmit hogy csináljak meg és azt mondom hogy mondjuk hvgn megcsináltam akkor az a válasza hogy te szoktad mondani az rég volt..érdekes ilyenkor tudja..meg a 3 4 nappal ezelőtt megcsinált dolog rég volt..de amikor én mondtam hogy neg kéne csinálni mert 2hete nem volt arra az a válasz hogy most volt megcsinálva..
Ez durva. Te két hétig elnézed, hogy nincs felmosva. És nem csinálod meg, hanem a párodat cseszteted érte. Az igen komoly. Gusztustalanok vagytok mindketten.
Legközelebb kérdés kiírása helyett moss fel! Időben kb ugyanannyi. Gondolom, nincs akkora házatok, mint az Esterházy-kastély.
Én a marhapörköltet szeretem, megcsinálom magamnak, úgy ahogy én szeretem.
A páromtól is ezt várom, ő ugyan nem eszik marhahúst, de attól még várom, vitatkozok vele, ha nincs marhapöri, vagy ha megpróbálja és nem lesz olyan, ahogy én szeretem.
Csak vicceltem, nem vagyok ilyen.
Ha valami nekem fontos azt szó nélkül megcsinálom magam, nem mást csesztetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!