Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Írtam egy levelet, de semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtam egy levelet, de semmi reakció?

Figyelt kérdés

Szakítottunk, mert nehéz volt fenntartani a távkapcsolatot és mert azt hitte, hogy nem szeretem igazán őt, nem teszek eleget ő érte. De nem haragszom rá, ezért írtam neki egy hosszabb szerető levelet. De semmit nem reagált rá végül. Mi lehet ilyenkor a másikban? Rosszul fogalmaztam volna? Vagy másokkal kibeszéli, és utána akar reagálni?

Mivel ő is feljár ide, ezért csak annak osztanám meg a levelet privátban, aki rámír. Nem szeretném ide kitenni.

2021. aug. 18. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Fel kell dolgoznia, ha meg már eltelt kis idő akkor meg valszeg ő már mindent elmondott, nem érzi úgy hogy többet tudna mondani.
2021. aug. 18. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
"Fel kell dolgoznia", csakhát ma már az emberek semmit nem dolgoznak fel, csak menekülnek. Ő is ezt teszi. Ha nem vesz róla tudomást, nem fáj, csak fel kéne már fognia az embereknek, hogy az életben nem szólhat minden perc boldogságról és örömről. Néha szarul kell érezned magad.
2021. aug. 18. 20:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Én még folytatnám vele, csak ő adta fel, mert nem hisz a jövőnkben, hogy vége lesz valaha is ennek az időszaknak és így bebeszélte magának barátnőivel hogy nem is tettem érte eleget, nem is szerettem igazán őt. Ezért írtam a hosszabb levelet, amiben szinte szerelmet vallottam, hátha elhiszi, hogy tényleg sokat jelentett nekem.
2021. aug. 18. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehat elhatarozta nagy nehezen, hogy vege, es nem akarja ezt tovabb huzni, mikozben minden ugyanugy menne.
2021. aug. 18. 21:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem menne minden ugyanúgy, félév kellett volna csak. De köszönöm a választ, igen erről lesz szó, hogy feladta.:\
2021. aug. 18. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
nem kínozza magát azzal hogy még többet gondol rád. ilyen egyszerű
2021. aug. 18. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, tökmindegy, mit kamuzott neked a szakításkor. NEM SZERET. Nem akar veled lenni. Hiába írsz/mondasz neki bármit, nem kellesz neki.
2021. aug. 19. 08:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyet èrtek a #7-es válaszolóval.

Az amit felèd kommunikált ès az igazság nem biztos, hogy egy cipőben jár. Legalábbis nekem is elèg mellèbeszèlèsnek tűnik, szerintem inkább csak szabadulni akart a távkapcsolatból, lehet már van is más akivel ismerkedik.

Lèpj tovább.

2021. aug. 19. 09:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem. Csak nehéz túltennem magam, hogy pár hete még eljegyzésről beszéltünk, hogy örülne neki ha eljegyezném, meg hogy mennyire örülünk egymásnak.
2021. aug. 19. 09:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Az pár hete volt, a most meg most van. Távkapcsolatban könnyen kihűlnek az èrzelmek. Ez van.
2021. aug. 19. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!