Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítás után reakció? Mást találtam
Van egy lány (21) aki elutasított, pedig azóta is beszélünk, taliztunk mert kedvel. Viszont azóta máshoz közelebb kerültem amiről érdeklődött is. Dörgöljem az orra alá, h erről maradt le ilyen értelemben, vagy elég csak a tudat, h lássa mással vagyok és majd rájön?
23/F
Attól függ, hogy milyen kapcsolatot akarsz kiépíteni a lánnyal, illetve hogy mennyire vagy bunkó paraszt.
Ha le akarod koptatni, akkor megmondhatod neki, hogy mivel nem aszott, ezért jól ráaszott, de ha barátként tudtok egymással kezdeni valamit (illetve még nem mondtál le teljesen róla, hogy lehet köztetek valami), akkor ezzel a kérdéssel ne foglalkozz.
Valószínűnek tartom, hogy barátként nagyra értékel, és ezért érdeklődött; pusztán csak együtt akar örülni veled a boldogságodnak.
(Vagy csak meg akar győződni róla, hogy már nem kajtatsz utána.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!