Efelvételi bizi elutasítva mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg az smst h nem vettek fel , holott arra számítottam felfognak , felmentem a felvi.hura megnézem a dokumentumokat az érettségi bizinél azt írták elutasítva mert a záradék része nem jól látható stb , és 0 pontom van... emiatt nem vennének fel az egyetemre? volt már vkinek hasonló?2015. júl. 23. 21:41
1/11 anonim válasza:
Nem ártott volna időben foglalkozni ezzel, határidő előtt... De utólag már nem fogják szerintem módosítani a felvettek listáját, szóval majd félévben mehetsz, ha indul.
2/11 anonim válasza:
Nem vesznek fel, ha nem olvasható a dokumentum, mivel nem fogadják azt el. Pótfelvételin még próbálkozhatsz, de akkor szkenneld be a bizid rendesen.
3/11 A kérdező kommentje:
A balatonon voltam ma jöttem haza és nem nagyon volt wifi a környéken ( balatonlelle). Meg nem nézegettem naponta a felvi.hu-t hogy miújság 2 hétig feldolgozásalatt volt a bizim , elmentem a balcsira hazajövök és nem volt eszembe becsekkolni.
2015. júl. 23. 21:55
4/11 anonim válasza:
Hát, akkor majd jövőre jobban figyelsz.
5/11 anonim válasza:
biztos lehet fellebbezni, egy próbát megér
6/11 anonim válasza:
Akkor ne menj balcsira... Ennyire fontos neked az egyetem? Ha nincs meg minden, akkor foglalkozz vele. Kérd meg ismerősöket, nézzék meg, de feltételezem van telefonod mobilnettel, vagy bemehettél volna egy kávézóba, akármi. Most szívhatsz a meggondolatlanságod miatt.
7/11 anonim válasza:
Nem, nem lehet fellebbezni, ez nem középiskola! :)
8/11 A kérdező kommentje:
túléltem a szóbelit az írásbelit és egy ilyenen bukok el! írtam nekik emailt hátha lesz vmi.
2015. júl. 23. 22:20
9/11 anonim válasza:
nekem nem kell magyarázni, hogy ez nem középiskola 3-ad éves fejjel :)
tessék, egy tavalyi cikk, gondolom azóta nem sok dolog változott, de biztos van pontosabb információ a felvi oldalán is
10/11 anonim válasza:
Most már nem fognak módosítani. Július 9-ig lehetett a dokumentumokkal babrálni, júl. 20-ig lehetett a pontokért fellebbezni, most már meghúzták a ponthatárokat, értesítették a felvetteket.
Most már nincs mit tenni, legközelebb jobban figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!