Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes reakció arra, ha egy lány visszautasítja a "vallomást"?
Tegyük fel adott a tökéletes szituáció, 2-en ültök/álltok egymással szemben a kiszemelteddel, ráveszed magad arra, hogy elmondod a lánynak, hogy többet érzel iránta. A lány válasza tegyük fel: "ne haragudj XY, de sajnos nem érzem így"/"azt szeretném ha csak barátok maradnánk"
Ilyenkor mi a "teendő"? Beletörődni, elfogadni egy "rendben"-nel, hazakísérni csendben majd elköszönni, vagy ha ezt nem szeretné, akkor szimplán elköszönni és eljönni a helyszínről?
Ez megesik. Szerintem - ha mindkettőtöknek van hozzá kedve - beszélgessetek tovább (valami másról). Nyilván nem erőlteted a dolgot. Persze szerintem izgalmas lehet még egyszer próbálkozni, mert lehet, csak kicsit bizonytalan. Én speciel szeretem kerülgetni a forró kását, mert izgalmasnak tartom az udvarlós részét a szerelemnek. :) Persze nem túlzásban.
Viszont van egy kolléganőm, aki hasonló cipőben jár egy pasival, mint a példádban, és már letoltam, hogy jöjjön össze a sráccal, mert mérges leszek. :D
Üdv, 30/N
"Rendben, értem"
Ennyi bőven elég. Ha neki állsz toporzékolni vagy megsértődni, azzal beégeted magad
,,Értem, rendben. Elfogadom."
Ezután elköszönsz, ha úgy érzed, hogy ez elég földbetipró volt számodra, vagy már a torkodat szorongatja az idegesség.
Szerintetek minket, lányokat nem utasítanak vissza a fiúk? Dehogynem. De, ha elkezdene minden visszautasított lány hisztizni, toporzékolni, és olyan hozzáállással élni, hogy "leszarom a ge cibe", akkor egyikünknek sem lenne pasija.
Előfordul mindkét nemben ez, fel a fejjel, és tovább kell lépni. Nehéz, tudom. Én is voltam szerelmes, engem is utasítottak el, nagyon-nagyon durván, de ez van. Nem ugrottam ki a tizedikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!