Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélő párok, csináltok egymásnak reggelit? Ha igen, melyikőtök szokta általában? És általában miket?
Mivel általában min. kétórával előbb felébredek, mint ő, addigra simán megsütök 1-2 croissant-t vagy töltött leveles falatkákat. :D
Ha ő kel előbb, nekem akkor sem készít reggelit, ami nem baj.
1. reggel döntöm el mit kívánok
2. cölis vagyok
Alapvetően én főzök mindkettőnkre (cserébe a páromé az összes bevàsárlás,).
Hétöznap esténként elcsomagolom másnapra az ebédjét és a reggelijét is. Mivel sokkal korábban kel+ siet a vonathoz, reggel 6kor már elmegy dolgozni.
Én is dolgozom, de közel van a munkahelyem, csak fél8kor kell kelnem, bőven ráérek reggelit csinálni magamnak. Kaját nem viszek mert ebédre haza szoktam jönni. Simán hazajövök, ebédelek, és bőven visszamegyek melóba az 1 órás ebédszünet alatt. Itthon persze előre több napra meg van főzve a kaja.
Hétvégén szokott nekem reggelit csinálni.:) Én szeretek délig, 1ig aludni, ő már ilyen 9-10kor fent van.
36/N, 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!