Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélő párok, csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélő párok, csináltok egymásnak reggelit? Ha igen, melyikőtök szokta általában? És általában miket?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Egyikünk sem szokott reggelizni. Kávét szoktunk csinálni egymásnak, mindig az, aki előbb felkel. Ez általában a párom, neki többször kell korábban kelnie, illetve ha egyszerre ébredünk, akkor is kevesebb időn belül fel tud kelni az ágyból.
2022. aug. 3. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Hétközben mindenki magának, mert különböző időpontokban járunk dolgozni. Hétvégén meg hol Ő, hol én.
2022. aug. 3. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:
2-es, hát így nem is becsül meg és jobb már nem lesz. Te is azok közt vagy, akik nem értik miért nem becsülik, miért nem hálás nekik a társuk, mikor mindig az ő kedvében akar járni, kiszolgálja, maga elé helyezi. Pedig egyszerű a válasz.
2022. aug. 3. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Mivel általában min. kétórával előbb felébredek, mint ő, addigra simán megsütök 1-2 croissant-t vagy töltött leveles falatkákat. :D

Ha ő kel előbb, nekem akkor sem készít reggelit, ami nem baj.

1. reggel döntöm el mit kívánok

2. cölis vagyok

2022. aug. 3. 19:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően én főzök mindkettőnkre (cserébe a páromé az összes bevàsárlás,).

Hétöznap esténként elcsomagolom másnapra az ebédjét és a reggelijét is. Mivel sokkal korábban kel+ siet a vonathoz, reggel 6kor már elmegy dolgozni.

Én is dolgozom, de közel van a munkahelyem, csak fél8kor kell kelnem, bőven ráérek reggelit csinálni magamnak. Kaját nem viszek mert ebédre haza szoktam jönni. Simán hazajövök, ebédelek, és bőven visszamegyek melóba az 1 órás ebédszünet alatt. Itthon persze előre több napra meg van főzve a kaja.

Hétvégén szokott nekem reggelit csinálni.:) Én szeretek délig, 1ig aludni, ő már ilyen 9-10kor fent van.

36/N, 33/F

2022. aug. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!