Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házimunka hogy van felosztva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házimunka hogy van felosztva nálatok? Melyikőtök miket csinál?

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Én mosok, takarítom ki a házat(portörlés, porszívózás, felmosás, fürdő kitakarítása stb.)

Párom intézi a szemét kihordását, a mosogató be illetve kipakolását. Az ablakokat is ő szokta lemosni általában.

A főzés változó, mindketten átlagos tudással rendelkezünk. Általában az főz vacsorát aki előbb hazaér.

Boltba közösen szoktunk járni.

Nagyvonalakban ennyi.

19/N

2020. nov. 1. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
És ez hol szexualitás kategória???
2020. nov. 2. 00:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2# mocskos dolgokról van szó...😅
2020. nov. 2. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Hármas, ez frappáns volt :D

Mivel a párom 2 órával hamarabb ér haza, így ő porszívóz,töröl port, és készít vacsit. Ő a férfi.

Vacsi után en mosogatok, söpröm fel a konyhát és mosok fel.

Én 2 órával később indulok munkába, így reggel elszoktam intézni az apróbb dolgokat, wc takarítás, tükör és kagyló pucolás.

Mosást beidőzítem és mire haza ér lejár, párom kitereget. Vasalni az vasal aki éppen kedvet érez hozzá.

Ha látunk egyéb koszt, azt elpucoljuk amikor észrevesszük.

2020. nov. 2. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindent én csinálok

58F

Egyedül élek.

Ha hozzám költözöl mindent szíesen átadok.

2020. nov. 5. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
A bevásárlást és a főzést mindig a férjem intézi. A mosást és a vasalást mindig én. Takarítani általában én szoktam, a nagytakarítást közösen végezzük. Mosogatás, felmosás nagyjából felváltva. Az ágyat én vetem be és meg. Szellőztetés, rendrakás közös. Tankolást, kocsimosást, gumicserét a férjem intézi. Lépcsőház takarítását mindketten. Én tartom számon a családi ünnepeket, baráti találkozókat. A szülinapi, névnapi ajándékokat is általában én intézem. Nagyobb ajándékozás, pl.karácsony esetében közösen ötletelünk és közösen szerezzük be az ajándékokat. A szemetet változó, hogy ki viszi le, akinek épp eszébe jut.
2020. nov. 6. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Az lemaradt, hogy a tűzhely és a sütő takarítását mindig én végzem. A fürdőszobáét többnyire a férjem.
2020. nov. 6. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindent a ferjem csinal, mert nemcsak hobbyja a fozes, hanem OCD-s, kenyszertakarito. Eloszor takaritottam, de utana ugyanugy nekiesett mindennek. Nem tul tervszeruen csinalja, csak baromi sokaig.

Tudom, hogy ez extrem. Erzelmi zsarolasnak elem meg, pedig nem az, ugyhogy nem felhotlenul elvezem.

2020. nov. 6. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindent közösen. Vagy felváltva. Szerencsére egyikünknek sincs problémája a házimunkával. Tehát nem jelent gondot egyik része sem.
2020. nov. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!