Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőtök tart r*bancnak ezek alapján és melyikőtök nem?
Figyelt kérdés
Volt egy talim egy pasival. Nagyon működött a kémia, és a végén leszoptam a kocsijában.
Eddig még sosem csináltam ilyet elsőn.
Nyilván nem komoly kapcsolat volt a cél nekem sem!
2020. okt. 5. 19:13
A kérdező szavazást indított:
Az vagy.
Nem vagy az.
Határeset.
83 szavazat
1/18 anonim válasza:
Nagyon működött a kémia"-said every cocksucker bitch ever 😂
2/18 Spiritrobber válasza:
Nem vagy az de az a fontos, hogy te ne érezd magad annak viszont itt annak fognak bélyegezni.
3/18 anonim válasza:
Nem vagy r-banc. Élvezed az életet, ennyi.
4/18 anonim válasza:
Nem vagy az csak imádod a nektárt.
5/18 anonim válasza:
r1b4nc, de nem feltétlen rossz értelemben
jó volt, élveztétek ennyi
6/18 anonim válasza:
Ha az vagy, akkor mi van? Kinek, mi köze hozzá? Pontosan, senkinek, semmi.
7/18 anonim válasza:
Nem vagy az de mondjuk nekem eleg tágak a határaim, bevállalós vagyok sokan szexmániásnak tartanak. Szerintem csináld ami jól esik :)
8/18 anonim válasza:
Nem vagy ribizli, mert mert nem tetted szét neki a lábad (sőt, le sem vetkőztél). Tehát illedelmes ifjú leányként viselkedtél. :D
9/18 anonim válasza:
Hát ehhez képest én tényleg egy mocskos ribi vagyok, de bevállalom..:)
10/18 anonim válasza:
Nem vagy az jólesett akkor jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!