Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szoktátok e a barátotokat/férjeteket összehasonlítgatni a nő ismerőseitek párjaival/férjeivel (hogy melyikőtök fogott ki jobbat)?
Én nem kifogtam egy jó palit, mint valami halat a tóból.
Ő a párom. Nyilván vannak hibái, kinek nincs, de nekem azzal együtt tökéletes.
Nem. Minek?
Úgyis más preferenciája van a barátnőimnek, nyilván nekik az ő párjuk a jobb, nekem meg a sajátom.
Én max. akkor csináltam ilyet, amikor egy rettenetesen pocsék önbizalmú barátnőmnek volt egy hányadék, élősködő pasija, és nem hitte el, hogy annál a díszpintynél vannak jobbak. Akkor mondogattam, hogy de, az én páromat nem kell noszogatni, hogy vegye ki a részét a házimunkából, nem, az én párom nem rángat meg veszekedéskor, sőt, még az is érdekli, hogy nekem is jó legyen a szex. Szóval példálóztam, hogy vannak normális férfiak, csak ő ilyen szerencsétlen, hogy ezeket fogja ki.
Normális barátnőim normális pasijaival nem szoktam összehasonlítgatni a páromat, mert minek? Nekik az ő párjuk a főnyeremény, nekem az enyém. Mind más értékeket nézünk egy férfiben. Meg amúgy is, emberekről beszélünk, nem egy gatcha játékról, hogy dicsekedjünk, melyikünk kapott jobb karaktert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!