Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országútisok! Titeket sem...

Országútisok! Titeket sem érdekel a versengés, mással való összehasonlítgatás, komokért való harc?

Figyelt kérdés
Engem ez hidegenhagy, én a szabadságért, jó levegőért, egészségéért csinálom.
2019. dec. 23. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én azért használom a stravat, mert

- látom egyben az összes utamat

- mert látom hogy kivel találkoztam menet közben

- mert látom ki merre jár és ebből új útvonalakat tudok kreálni

2019. dec. 23. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy ne használjon az ember stravat. Én a komokért vívott harcot említettem.
2019. dec. 23. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Dettó. A Strava közösségi funkcióit csak arra használom, hogy más, lehetőleg hozzá hasonló teljesítményű bringásokkal ismerkedjem.
2019. dec. 23. 18:55
 4/9 tothp ***** válasza:
egyetlen cél lebeg előttem: Légy jobb, mint tegnapi önmagad. Ha ez bejön, már boldog vagyok.
2019. dec. 23. 19:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez a beszéd! 🚴
2019. dec. 23. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Engem érdekel. Én nem a szabadságért, vagy a jó levegőért csinálom. Én edzeni megyek, szenvedni, erőlködni, túl menni a határokon, néha lazítani is persze. Ez a sport erről szól, ha nem érdekelne, akkor mennék trekkingel. Túrázni azzal kényelmesebb.
2019. dec. 29. 01:45
 7/9 tothp ***** válasza:
6: ok, de attól érzed magad jól, hogy valami kutyaütőt megelőzől, vagy attól, hogy jobbat mentél ugyanott, mint tegnap?
2019. dec. 29. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy jobbat mentem, mint tegnap és attól, hogy versenyen megelőzök egy kutyaütőt 😀
2019. dec. 29. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki esélyes egy jó eredményre, azt érdekli a teljesíménye.
2019. dec. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!