Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha friss kapcsolatban te A-t mondasz (megsértődtél), de a párod B-t(nem úgy értette, de szerinted de úgy), akkor melyikőtök enyhül meg? Vagy hogy lesz a patthelyzetből minden a kerékvágásban?
Nem a párom amúgy, de ismerkedünk viszonyunk van.
Én úgy érzem határokat feszeget, hogy meddig lehet nálam elmenni. És ez is eleve, maga az ez miatti "gesztusai" irritálnak.
De szerinte meg, ő ezt meg azt nem úgy gondolta, nem ismer annyira, nem tudja nálam mi hogyan működik/vagy nem működik.
De én mondtam erre, hogy de ne hozzám akafjon hasonulni hanem önmaga legyen, ne az motiválja hogy Nálam mit hogy lehet, Nekem mi tetszik/nem tetszik, hanem az őszintét adja, önmagát, ami natur belőle jön, magától.
De azt mondta, hogy nem határokat feszeget hanem csak nem tudta, hogy ez nekem sértő vagy akármi.
De ha nem tudja, akkor miért tesztelgeti??
Vagy a férfiak ilyenek, hogy a nőnek kell kiváltani a tiszteletet különben porig alázzák?
Azaz folyamat be kellene tartanom es fennhordani az orrom hogy tudja "hol a helye"?
Úristen. És ezt nőként mondom.
Tudom, hogy alapból túlkomplikálunk dolgokat, de most mègis mi a bajod van?
Valami nem tetszik neked, nyisd ki a szád és mond meg neki, legközelebb tudni fogja.
Egyébként tök logikus, honnan tudná neked mi esik rosszul, ha még alig ismer és te nem közlöd vele? Ráadásul még azt várnád, hogy ő fusson utánad mert hupsz rosszat mondott és te jatszod a királynőt?
Egy normális kapcsolat elején szokták tisztázni, hogy kit mi zavar, mit nem bírsz, aztán vagy tudtok egymáshoz alkalmazkodni, vagy nem. Honnan tudná szerencsétlen, hogy a te fejedben milyen 'határok' vannak?
"De ha nem tudja, akkor miért tesztelgeti??"
Mert nem tudja.
Uhhhhhh.
Azt sem tudom, hol kezdjem, de elég durva vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!