Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezen megsértődtetek volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezen megsértődtetek volna?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Beszélgettünk és mondott egy olyat, hogy neki az tetszik egy nőn, amikor full ki van sminkelve. Hát én max a szememet szoktam kisminkelni, de alapozót, kontúrt, pirosítót meg ilyeneket nem szoktam használni, mert eddig kb az összes eddigi pasim azt mondta, hogy minek sminkelem magam amikor szép arcom van és a smink csak olyan mint egy “maszk”. Emiatt ez rosszul esett, mert olyan, mintha nem tartana szépnek smink nélkül... Ma is szóba került ez, merthogy majd megyünk munka után előadásra, de mondtam hogy nem lesz időm kozmetikushoz menni, hogy kisminkeljen. Erre azt mondta, hogy miért, én nem tudom magam kisminkelni? Meg hogy ha ő nő lenne, akkor tuti sminkelné magát... Hát ezen köpni-nyelni nem tudtam... Persze mondta, hogy szép vagyok smink nélkül is, stb, de ez akkor is nagyon rosszul esett... A szakításon is elgondolkodtam, mert ha ez a véleménye, majd elhagy valami talpig vakolat nőciért? Vagy túlgondolom? Nektek mi a véleményetek?
2020. febr. 9. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is nagyon szarul esett volna...
2020. febr. 9. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Egy idióta a pasid. Keressen egy plázacicàt.

Akkor érthető ha egy nő nagyon csúnya.

2020. febr. 9. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mikor össze jöttetek se voltál 5 cm púder alatt mégis megtetszettél neki.Meg nem sértődtem volna, de nem kezdenék a kedvéért sminkelni.Szakításon max akkor gondolkodnék el ha tényleg nagyon agresszíven erőltetné folyamatosan ezt a témát.
2020. febr. 9. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van egy preferenciája, de ez nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag az tetszik neki, vagy hogy egy párkapcsolatban is annyira fontos ez neki. A 2 hónap alatt már nyilván látta, hogy te mennyit és hogyan sminkelsz és még mindig veled van. Próbálj meg nem ezen kattogni és minden sminkelt nőben fenyegetést látni, mert ha komolya fordul a kapcsolatotok és ő elég érett és normális értékrendje van, akkor csak emiatt nyilván nem hagyna el, viszont az ebből fakadó bizonytalanságod és féltékenykedéseid rányomnák a bélyegét a kapcsolatra.

Amíg nem próbál rávenni, hogy jobban sminkeld magad, vagy nem piszkál emiatt rendszeresen, ne aggódj miatta. Azt mondjuk elmondhatod neki, hogy zavarnak/elbizonytalanítanak az ilyen megjegyzései.

2020. febr. 9. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem egy kicsit túlreagálod. Valószínűleg a srác nem egy full glam sminket látna rajtad szívesen csak azt, hogy "legyen arcod".
2020. febr. 9. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy a párom imádja ha ki vagyok sminkelve. Vörös rúzs és a cicás tus a kedvence. Mégis vagy egy hónapja nem volt rajtam egy deka smink sem. Meg sem fordult a fejemben, hogy elhagyna másért.

Ismerkedési időszakban sem sminkeltem. Nem kell ezen izgulni, hogy nem tetszesz neki.

2020. febr. 9. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tudom hogy valahogy vonzóbb lehetnék a párom számára akkor megteszem. Nem állandóan, de néha néha bőven beleférne egy jó smink.
2020. febr. 10. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!