Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedésetektől számítva kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésetektől számítva kb mennyi idő után tudtátok meg/beszéltétek meg azt, hogy melyikőtök mennyi pénzt keres, hány nap/hónap után vált aktuálissá a téma?

Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%

Soha egy kapcsolatomban sem volt igy falnak szegezve, teritéken, hanem csak random akarmirol beszelgetes közben jött fel spontán, mikor eleve már párkapcsolati bizalom is volt.

Pl egyik exem mesélte hogy fel akart mondani mert lett kulfoldi állása. Stb.annak kapcsán hogy már 10 éve dolgozik a cégnél ahol van és mar magasabb pozícióban. Ez is arrol jott fel hogy ő csinálja az emberek beosztását ki hogy jojjon dolgozni De nem engedték el inkább emeltek neki.

Szoval kb igy:

-Épp irom a beosztást mindjárt megyek haza szívem.

-Milyen beosztast

-Nekem kell meghatározni ki mikor jojjon dolgozni, en nem csak xy alkalmazott vagyok hanem mar z.

-?

-korábban fel akartam mondani (itt regél)

-de emelték a fizut es igy mar keresek x et erre jön rá y plusz

Es a kaocsolat alatt eleve vitt magával üzletelgetni is.(mellékben random üzletelget)az elottem fizették ki. Közölte is hogy nem ártana mar egy asszisztens aki kezeli a pénzt mert jön neki innen onnan amonnan is es osszevissza tárolja is:D

A kocsiban is flakkokban meg ko van is kap meg feketén is meg hivatalosan is:D

Tobbi exemnél is valahogy igy jott szóba ahogy épp spontám ugy alakult a beszélgetes

2022. márc. 22. 14:28
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
*azokat a dolgait előttem fizették ki, abbol vonta le másnak ebbol mennyi jár, vitt magaval mindenhova.
2022. márc. 22. 14:29
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
*a kocsiban flakkokban is van, meg kap feketén is, hivatalosan is, mindenhonnan intéz pénzt és összevissza van nála minden :D
2022. márc. 22. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért lényeges ez?Majd nekem adja vagy mi??
2022. márc. 22. 14:42
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 Ha nincs érdemi válaszod, akkor minek írsz a kérdéshez? Én sem megyek beledumálni főzéspraktikákkal foglalkozó kérdésekbe, ha nem értek hozzá, vagy nincs releváns hozzáfűznivalóm.
2022. márc. 22. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor terveztük az összeköltözést. Nálunk ez 2 év volt.

Addig nem volt releváns.

2022. márc. 22. 14:46
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Köszönöm, ilyesmi válaszokra gondoltam.
2022. márc. 22. 14:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Alig pár hét. Én ebből sosem csináltam nagy ügyet, úgy voltam vele, hogy úgyis gyorsan változik, mert pályakezdő voltam anno és úgyis külön kasszán leszünk. Tényleg sokat változott a bérem pár év alatt és tényleg külön kasszán vagyunk azóta is. 🤷‍♀️
2022. márc. 22. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Annyit még hozzátennék, hogy nagyságrendileg természetesen tudtuk addig is, hiszen tudtuk hogy mi a másik munkája és az nagyjából mennyit "ér" a környéken. Szóval fogalmunk volt róla. De konkrét "na, akkor ennyi meg annyi a havi nettóm" részletességgel csak az összeköltözéskor merült fel.

Azóta meg szépen megszoktuk hogyan osztozunk a költségeken és ismét annyira nem releváns, hogy már el is felejtettem, mennyit keres a párom. :DDD

2022. márc. 22. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is akkor merült fel, amikor összeköltözni terveztünk és kerestük az albérleteket. Kinek mennyi a bevétele, mekkora albérleti költség fér bele, mennyi marad, ebből hogy tudunk majd félretenni meg kijönni, hogy osztozunk meg rajta, stb. Olyan 2 hónap után. Előtte nem igazán volt érdekes, mindenki élte az életét, a programokat meg közösen/felezve fizettük.

Korábban egy exemről tudtam csak, hogy nagyságrendileg mennyit keres, de róla is csak azért, mert folyton panaszkodott, hogy mennyire nem elég ez semmire. Nem tudom, a kapcsolatunk pontosan melyik szakaszában volt ez már így kb 10 év távlatából, de azért úgy rémlik, hogy eléggé az elején már szóba került.

2022. márc. 22. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!