Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélő párok, csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélő párok, csináltok egymásnak reggelit? Ha igen, melyikőtök szokta általában? És általában miket?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a párom a "konyhafelelős" (ő a férfi), tehát ha főzés, kajakészítés van, azt az esetek 90%-ban ő csinálja. Szóval szokott nekem csinálni, és azt, amit kérek és van hozzá alapanyag - rántotta, szendvics, szalonna, ilyesmi. Ha nagyon szépen nézek, palacsinta :D. De ha beteg, nincs kedve, nagyon sok a meló, stb., akkor én csinálok, és szintén azt, amit kér.
2022. aug. 2. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

Minden reggel az az első dolgom, hogy megcsinálom a reggelijét, összrakom a kajáját, majd kirakom a taskaja mellé. Szendvics, plusz a meleg kaja, amit aznap visz.

Mégsem becsül meg, nem értékeli!

Szendvics/sült kolbasz/főtt virsli, piritott kenyér, ilyesmik

P.S. ugyanugy dolgozom, nem tartanak el!

2022. aug. 2. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznap én csinálom a reggelit meg a kávét (általában egyszerűbb - zabpehely, corn flakes, felvágott ilyesmi...), hogy legyen ideje készülni, mert neki több idő kell. Hétvégén általában a feleségem fog neki, mert akkor meg ő "adja vissza" a heti kedvességet :D De bonyolultabb kajákat akkor se szoktunk, csak néha, mikor megkívánjuk.

29/F

2022. aug. 2. 15:16
 4/15 Hans Pötterman ***** válasza:
Reggeli mindig saját felelősség, munkában történik. Inkább a vacsora készítés közös program ha sikerül odajutnunk mindkettőnknek.
2022. aug. 2. 15:34
 5/15 Hans Pötterman ***** válasza:
84%

Basszus, pedig rendesen kiteszel Magadért, le a kalappal előtted.

2022. aug. 2. 15:36
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem igazán, nem szoktam reggelizni
2022. aug. 2. 15:45
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Férjem szokott néha nekem reggelit csinálni hétvégén. Szendvics, vagy palacsinta a menü olyankor. De a főtt ételt az esetek 90%-ában én csinálom, szóval mondhatjuk, hogy részéről ez a viszonzás érte :) Én akkor szoktam reggelit csinálni neki, ha beteg, vagy valamiért nagyon fáradt, nyűgös.
2022. aug. 2. 16:50
 8/15 anonim ***** válasza:

Általában én csinálom a reggelit, de változó, mikor hogy. Ha valami különleges igényem van, akkor azt mindenképp nekem kell, de az alapot azt kb vegyesen csináljuk.

Rántotta, sült tojás, omlett, valamilyen szendvics, ilyesmi a standard reggeli menü. Hétvégén bundás kenyér vagy valami hasonlóan "melós" reggeli szokott lenni.

2022. aug. 2. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Legtöbbször együtt, vagy felváltva.
2022. aug. 2. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Én mikor tehettem csináltam, s általában ágyba vittem, nekem még szinte soha nem csináltak.

F.

2022. aug. 3. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!