Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább a közös kassza vagy a külön kassza pártján álltok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 16:35
12/30 anonim válasza:
Nálunk közös kassza van, mióta együtt élünk. 31/N 33/F
13/30 anonim válasza:
Külön kassza,külön bankszámla,elkerülve a konfliktust és a számonkérést.
Ettől függetlenül bizonyos kiadások közös vállalása.
41N
14/30 anonim válasza:
Külön kassza.. mindenkinek van saját fizetése, ne közös helyre vesszen el, hanem maradjon a saját számlán. Attól függetlenül tudunk közösen költekezni, ki egyszer azt fizet, ki máskor azt.
28 N
15/30 anonim válasza:
Én úgy, mint a #4, csak én az közös kasszának hívom, így azt jelöltem 😂
30fölötti nő vagyok
16/30 anonim válasza:
Nekünk megvannak a régi külön számláink, de lényegében egynek kezeljük az egész vagyonunkat amivel rendelkezünk. Mindig megbeszélünk úgyis nagyobb kiadásokat. 25F 23N
17/30 anonim válasza:
Mivel viszonylag korán tudtuk, hogy együtt tervezünk majd gyereket, csak a közösnek volt értelme. Gyerek mellett nem nagyon lehet külön kasszán lenni.
18/30 anonim válasza:
30 feletti nő vagyok, mi fél év után közös kasszán lettünk és azóta is (17 éve) remekül működik. Egy bankszámlára megy a fizetésünk. Nem nézzük ki mennyit költ magára, a nagyobb kiadásokat meg megbeszéljük. Sosem volt ebből konfliktus.
19/30 anonim válasza:
Nem vagyok 14 éves, hogy egy másik felnőtt ember basztathassa a számlámat. Jó, hogy már nem közös a diplománk is. Jó, hogy már nem használunk közös tangát is basszus...
Én ebből nem kérek, nem ezért dolgozom, nem ezért tanultam.
26n
20/30 anonim válasza:
Közös kassza 30 éve. Az én fizetésem sokkal több de el nem tudnám képzelni hogy a saját feleségem és gyerekeim elől rejtegessem a pénzem hiszen ők az életem. De hát én még ilyen maradi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!