Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem 10 ezer forintot, de közös a kassza a párommal. Mit tegyek?
Nagyon fáj a dolog, de emberek vagyunk és hibázunk :(
A férjem a kezembe nyomta (mint mindig) a fizetését, én betettem a sajátom mellé.
Viszont azt mondta,hogy most egyedül kell elintéznem a karácsonyi bevásárlást..
Ez volt 3 napja
Autónk nincs így busszal oldom meg ráadásul egy 3hónapossal és egy öntörvényű 3,5 évessel...
3 napja úton vagyunk mert nem tudom haza cipelni egyben ezt a sok cuccot (főzni,sütni valók, ajándékok stb.)
Ő minden reggel 5től este 7ig dolgozik.
Nagyon nehéz így figyelni mindenre úgy hogy közben a pici ordít a babakocsiban a másik meg épp szalad el mellőlem.
Nem tudom hogyan, de 10ezerrel kevesebb van a pénztárcámban...lehet hogy valahol úgy fizettem hogy a vissza járót már nem vártam meg mert szaladtam ki a nagyobb után, vagy épp 210ezrest összefogtam, nem tudom..
A férjem teljesen kivan akadva és majdhogynem "leveri" rajtam azt a 10est.
Annyira nagyon nem hiányzik, mert egy hónapban ő haza hoz 450et én pedig 250et, de mégis szinte meg tudna ölni..
Hát ennyi minden mellett azt sem tudom merre vagyok arcal
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!