Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvesztettem 10 ezer forintot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem 10 ezer forintot, de közös a kassza a párommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a dolog, de emberek vagyunk és hibázunk :(

A férjem a kezembe nyomta (mint mindig) a fizetését, én betettem a sajátom mellé.

Viszont azt mondta,hogy most egyedül kell elintéznem a karácsonyi bevásárlást..

Ez volt 3 napja

Autónk nincs így busszal oldom meg ráadásul egy 3hónapossal és egy öntörvényű 3,5 évessel...

3 napja úton vagyunk mert nem tudom haza cipelni egyben ezt a sok cuccot (főzni,sütni valók, ajándékok stb.)

Ő minden reggel 5től este 7ig dolgozik.

Nagyon nehéz így figyelni mindenre úgy hogy közben a pici ordít a babakocsiban a másik meg épp szalad el mellőlem.

Nem tudom hogyan, de 10ezerrel kevesebb van a pénztárcámban...lehet hogy valahol úgy fizettem hogy a vissza járót már nem vártam meg mert szaladtam ki a nagyobb után, vagy épp 210ezrest összefogtam, nem tudom..

A férjem teljesen kivan akadva és majdhogynem "leveri" rajtam azt a 10est.

Annyira nagyon nem hiányzik, mert egy hónapban ő haza hoz 450et én pedig 250et, de mégis szinte meg tudna ölni..

Hát ennyi minden mellett azt sem tudom merre vagyok arcal

Mit tegyek?

2021. dec. 11. 19:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem rendelsz? Oké, élelmiszert nem szállítanak mindenhova, hozzánk sem pl. De egyéb futárok mindenhova elmennek, legalább az ajándékokkal nem kéne a gyerekekkel szívni.

Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ennyit tudtam segíteni, a férjed minősítését már megtették mások helyettem.

2021. dec. 11. 21:32
 22/29 anonim ***** válasza:
72%
Törölték az incel behányást, a mostani 16-os hozzászólásra nem vonatkozik a #17-es hozzászólásom. :)
2021. dec. 11. 22:22
 23/29 anonim ***** válasza:
87%
Mond meg akkor innentől kezdve ő intézi. Eleg sok bolt nyitva van 7 után is. Nem egyedul kell megszakadni mindenben.
2021. dec. 12. 00:45
 24/29 anonim ***** válasza:
87%
Tudod ki buszozna naponta ket gyerekkel a foznivalokert..miert nem rendeltek karacsonyi menut ettermekbol? Van sultestal, hidegtal, akar halaszle, stb.
2021. dec. 12. 07:42
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

mi az hogy szinte meg tudna olni miatta ?

es ha egyszer az eljegyzesi gyurudet veszited el (sokakkal elofordult mar), akkor meg a fogaidat fogja kiverni? ez nagyon is into jel nekem ....

2021. dec. 12. 16:34
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy ő vette ki?
2021. dec. 12. 16:43
 27/29 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy lement a hús ára.
2021. dec. 12. 17:43
 28/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem mondom, hogy én szórom a pénzt, de szerintem nem vennén észre hogy hiányzik egy tizes. A bevásárlás után nem ellenőrzöm a blokkokat és megmaradt pénzt. Nem lehet hogy vettél valamit, amit elfelejtettél és arra ment el az a tizes? Mondjuk nem ettetek valamit a városban?

UI: a férjed egy farok, ha ennyire okos, oldja meg ő két gyerekkel

2021. dec. 14. 13:16
 29/29 Savlekotő ***** válasza:
100%
Kettőt is szültél egy tahónak? Leveri rajtad,Jézus,mi lehet nálatok is.. És ebbe nőnek fel gyerek hogy ezt a mintát vigyék a batyuba..
2021. dec. 16. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!