Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefér, ha komoly párkapcsolatban egy nő elmegy a Hot Men Dance show-ra?
""megnézi" = más hús-vér pasira akar izgulni.
Nincs ezzel baj, de a legtöbb nő meg bizony kiveri a balhét, ha a pasi sztriptízbárba jár, pedig kb ugyanaz, csak az egyik el van adva show-nak."
#1-es vagyok, engem önmagában nem zavar, ha más pasira is akar izgulni. én is izgulok más nőkre. az a fő, mi legyünk egymásnak az első helyen, illetve mindketten tartsuk magunkat azokhoz a szabályokhoz, amiket lefektettünk.
oké, hogy elköteleződünk egymás mellett egy monogám kapcsolatban és így éljük le az életünket, ettől még fejben sokunk nem monogám, azaz időnként erős késztetés jelentkezik a másokra való felizgulásra. ezt meg lehet próbálni elfojtani (ami egyébként nem túl hatásos, erős belső feszültséget kelt, utána pedig a késztetés újult erővel tér vissza), vagy ki lehet élni fantáziálással, vagy egyéb módokon, amiket a felek elfogadhatónak tartanak.
Fordított esetet nézek, mert hetero nő vagyok - ha borítékolható, hogy a párom egy hasonló programra megy el, tehát minőségi show, nem egy szakadt bár, ahol plusz öt-tízezerért megy az etyepetye meg a mellékes, én elengedném a páromat egy sztriptízbárba. Persze repülne, ha utánána mennének az epés megjegyzések, hogy nekem miért nem olyan feszes a mellem meg miért van striám.
A lényeg sztem az adott pár megegyezésén alapszik. Az oké, ha nem fér bele az illetőnek, de akkor ugyanez a hozzáállás korrekt a másik fél felé is. Ha az egyik részről nem fér bele a nudibár, akkor a másik részről sem.
(mondom ezt úgy, hogy én nem mennék el Hot Men Dance show-ra, mert nem érdekel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!