Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek belefér, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belefér, ha komoly párkapcsolatban egy nő elmegy a Hot Men Dance show-ra?

Figyelt kérdés
Ami ugye zártkörű, pasikat nem engednek be, és fényképezni se lehet.
2022. jún. 17. 13:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
mi is történik ott? megnézi néhány látványos testű pasi látványos produkcióját, és ennyi. szerintem ezzel nincsen gond.
2022. jún. 17. 14:01
 2/18 A kérdező kommentje:

"megnézi" = más hús-vér pasira akar izgulni.

Nincs ezzel baj, de a legtöbb nő meg bizony kiveri a balhét, ha a pasi sztriptízbárba jár, pedig kb ugyanaz, csak az egyik el van adva show-nak.

2022. jún. 17. 14:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Meg alant van egy szavazás, hogy belefér e ha a párod pl. a szomszéd nőről fantáziál. A többség szerint nem. De ezek szerint élő pasikra lehet izgulni.
2022. jún. 17. 14:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek belefér.

Viszont akkor fordított esetben ő is legyen toleráns, amire 2-es komment is utalt.

2022. jún. 17. 14:14
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Éppen azért járnak ilyen helyekre a nők mert a pasik is sztiptizeznek meg prostiznak. Meg ti szoktátaok a legbőszebben mondani hogy az igazi férfi mindig megnézi a nőket hiába kapcsolatban van, hűseget fogadtak nem vakságot. Előbb magatok körül sepregessetek.
2022. jún. 17. 14:18
 6/18 anonim ***** válasza:
60%
Nő vagyok, szerintem belefér, és fordítva is. Sőt, számomra a fantáziálás is belefér, mindkét részről. A személyes szabadság durva korlátozás a gondolat, fantáziát korlátozás, ellenőrzése, számonkérés. Szerintem a megcsalás a szorosabb fizikai kontsktusnál és/vagy érzelmek tápkálásával kezdődik.
2022. jún. 17. 14:18
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

Szintén nő, nekem nem fér bele. Azon túl, hogy nem érdekelt az ilyesmi, lány koromban sem, most sem. Nem azért, mert megcsalás, de nekem a tangás táncosfiúk alatt sikítani a színpad előtt a szánalom kategória. Engem ez abszolút nem hoz lázba.

Férjem részéről se férne bele szerintem, bár eleve szórakozóhelyre se mennénk külön - nyugi, nem vagyunk együtt 0-24.

Én se örülnék, ha ő sztriptíztáncosnőkre nyáladzana.

2022. jún. 17. 14:20
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Nekem nem fér bele a sztriptíz, így vetkőző férfiakat se nézek. Hozzáteszem, igényem sincs rá. De, nálunk ez nagyon hamar tisztázva lett, ahogy az is, hogy nem lesz krva a legénybúcsún. Ha igen, az válóok.

Vagy mindkét félnek szabad, vagy egyiknek se. Ez így fair.

2022. jún. 17. 14:20
 9/18 anonim ***** válasza:
20%

6-os, le a kalappal előtted, hogy nő létedre így gondolkodsz!

Üdv:

egy férfi

2022. jún. 17. 14:21
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
6-os voltam, még azt hozzáteszen, hogy én nem járok ilyen helyekre, az elméleti hozzáállásomat írtam le, férfi vetkőzős show-n életemben egyszer voltam, egy barátnőm szülinapjára szervezte a többi barátnője, és engem is meg hívtak, de ennyi.
2022. jún. 17. 14:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!