Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefér, ha komoly párkapcsolatban egy nő elmegy a Hot Men Dance show-ra?
"megnézi" = más hús-vér pasira akar izgulni.
Nincs ezzel baj, de a legtöbb nő meg bizony kiveri a balhét, ha a pasi sztriptízbárba jár, pedig kb ugyanaz, csak az egyik el van adva show-nak.
Van, akinek belefér.
Viszont akkor fordított esetben ő is legyen toleráns, amire 2-es komment is utalt.
Szintén nő, nekem nem fér bele. Azon túl, hogy nem érdekelt az ilyesmi, lány koromban sem, most sem. Nem azért, mert megcsalás, de nekem a tangás táncosfiúk alatt sikítani a színpad előtt a szánalom kategória. Engem ez abszolút nem hoz lázba.
Férjem részéről se férne bele szerintem, bár eleve szórakozóhelyre se mennénk külön - nyugi, nem vagyunk együtt 0-24.
Én se örülnék, ha ő sztriptíztáncosnőkre nyáladzana.
Nekem nem fér bele a sztriptíz, így vetkőző férfiakat se nézek. Hozzáteszem, igényem sincs rá. De, nálunk ez nagyon hamar tisztázva lett, ahogy az is, hogy nem lesz krva a legénybúcsún. Ha igen, az válóok.
Vagy mindkét félnek szabad, vagy egyiknek se. Ez így fair.
6-os, le a kalappal előtted, hogy nő létedre így gondolkodsz!
Üdv:
egy férfi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!