Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy bírjátok a férfi hisztit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok a férfi hisztit? Hogyan toleráljátok,vagy egyáltalán mit kezdtek vele? Szerintem nagyon gáz,amikor egy férfi hisztizik. Pl, az én barátom egy nagyon kis helyen megvágta az ujját, de napokat nézegette.

Figyelt kérdés
Kb egy doboz ragtapaszt használt el,egy apró kis bolhafingnyi sebhez, ami nem is olyan helyen volt,hogy ne tudjon tőle fogni,vagy hasonlók,de azon picsogok egy hétig. Nagyon nehezen viseltem,szóvá is tettem neki,és összevesztünk. Nem csak ez az egy dolog,amiben hisztizik,ezer más apró cseprő dolog is van. Ti,hogyan viselitek ha a barátotok nekiáll nyivákolni említésre sem méltó dolgokon?
jan. 4. 18:23
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Picsogott*
jan. 4. 18:24
 2/17 anonim ***** válasza:
28%
Felveszem videóra. Ha rossz kedvem van, megnézem és jókat röhögök rajta.
jan. 4. 18:29
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Engem ez nőben épp úgy irritál. Az ilyen hiszti gyermeteg és leépíti a szememben az illetőt. Kapcsolati értelemben pláne. Ha tökösebb vagyok, mint a férfi, akkor előbb-utóbb elvesztem a vonzalmat irányába és akkor szakítunk. Már eleve ismerkedéskor figyelem a jeleket és igyekszem időben kiszűrni azt, aki "gyenge". Megelőzendő a későbbi szakítást.
jan. 4. 18:33
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Inkább rólad beszélgessünk. Nem bírod elviselni milyen hisztis, de ahelyett, hogy elhagynád GYK-on várod, hogy mondják le a válaszolók úgy mint te. Semmivel se vagy tőle különb. Sőt még rosszabb vagy mert ő nem játssza el, hogy milyen férfias, de te meg a háta mögött beszéled ki.
jan. 4. 18:44
 5/17 anonim ***** válasza:
31%

"nagyon kis helyen megvágta az ujját, de napokat nézegette"

Van, akit nagyon megijeszt, hogy megsérült a teste. Ezt meg lehet érteni, és nem picsogásnak nevezni, ha fáj neki valami vagy megijeszti.

jan. 4. 18:49
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
kérdés, hogy minek vagytok együtt, amikor egyáltalán nem tiszteled (már)
jan. 4. 18:55
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

Én semennyire.

Anyáéknál van egy macska. Csak benti.

Jatszott vele utána elkezd kényesen nyavajogni hogy jaj megkarmolta.

Mégcsak nem is vérzett neki..semmi..

De nyavajog tovább. Így elkezdtem már fertőtlenítgetni és sebtapaszt keresni egy 34 éves férfinek..Anyával csak összenéztünk..

Hát nem jártam vele aztán valahogy szex se lett.

Az egész személyisége olyan pancser nyomi..

jan. 4. 19:01
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem férfias dolog.
jan. 4. 19:07
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

5#"Van, akit nagyon megijeszt, hogy megsérült a teste"

Ne idegesits már... egy felnőtt ember fel tudja mérni, hogy egy bibibe nem fog belehalni, és nem nezeget napokig egy semmitmondó sebet. Ne tartsuk mar ezt normálisnak felnőtt embernel ..

jan. 4. 19:09
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

10, ha paranoiássá nevelték a szülei (jellemzően az anyja) akkor sajnos nem tudja felmérni, mert abba ott bacik mentek és mi van, ha elfertőződik, vagy a húsevő baktérium... emellett (szintén hibás szülői reakciók mentén) van aki tényleg hatalmas traumának él meg egy-egy sebet. Van ismerősöm, aki egy fél centis homlok sebre összehúzó tapaszt rakatott a sürgin... vannak ilyen emberek. Nem kell elvitatni a jogukat a drámára, de részt se muszáj benne venni.

Ha valaki nem viseli el az ilyesmit, az elhagyja azt, aki ilyen. Ha két hipochonder összekerül, akkor boldogok lesznek együtt.

jan. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!