Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok a férfi hisztit? Hogyan toleráljátok,vagy egyáltalán mit kezdtek vele? Szerintem nagyon gáz,amikor egy férfi hisztizik. Pl, az én barátom egy nagyon kis helyen megvágta az ujját, de napokat nézegette.
"nagyon kis helyen megvágta az ujját, de napokat nézegette"
Van, akit nagyon megijeszt, hogy megsérült a teste. Ezt meg lehet érteni, és nem picsogásnak nevezni, ha fáj neki valami vagy megijeszti.
Én semennyire.
Anyáéknál van egy macska. Csak benti.
Jatszott vele utána elkezd kényesen nyavajogni hogy jaj megkarmolta.
Mégcsak nem is vérzett neki..semmi..
De nyavajog tovább. Így elkezdtem már fertőtlenítgetni és sebtapaszt keresni egy 34 éves férfinek..Anyával csak összenéztünk..
Hát nem jártam vele aztán valahogy szex se lett.
Az egész személyisége olyan pancser nyomi..
5#"Van, akit nagyon megijeszt, hogy megsérült a teste"
Ne idegesits már... egy felnőtt ember fel tudja mérni, hogy egy bibibe nem fog belehalni, és nem nezeget napokig egy semmitmondó sebet. Ne tartsuk mar ezt normálisnak felnőtt embernel ..
10, ha paranoiássá nevelték a szülei (jellemzően az anyja) akkor sajnos nem tudja felmérni, mert abba ott bacik mentek és mi van, ha elfertőződik, vagy a húsevő baktérium... emellett (szintén hibás szülői reakciók mentén) van aki tényleg hatalmas traumának él meg egy-egy sebet. Van ismerősöm, aki egy fél centis homlok sebre összehúzó tapaszt rakatott a sürgin... vannak ilyen emberek. Nem kell elvitatni a jogukat a drámára, de részt se muszáj benne venni.
Ha valaki nem viseli el az ilyesmit, az elhagyja azt, aki ilyen. Ha két hipochonder összekerül, akkor boldogok lesznek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!