Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költöznétek olyan férfi házába, ha adott egy ilyen lehetőség, ami sokkal lepukkantabb mint amilyen a szülői házatok volt? Tehát úgymond "színvonal esésbe kerülnétek így"?
Én biztos nem.
Mikor a férjemmel összeköltöztünk, számomra egyértelmű volt, hogy az akkori lakásomnál rosszabba biztosan nem költözöm. Kerestünk az ő városában egy szép albérletet, mert amiben ő lakott, oda nem szerettem volna menni. Nem is volt ebből vita.
Amikor megismerkedtünk a párommal, neki eredeti (50 évvel ezelőtti) állapotú volt a lakása, az enyém felújított. Mivel különböző körülmények miatt nekem kellett hozzá költözni és nem fordítva, én is bele voltam betegedve. Viszont ő anyagilag és érzelmileg is nyitott volt arra, hogy szépítgesse a lakást, vettünk új bútorokat, kifestettük, lettek új burkolatok. Mire eladtuk, nagyon szép lett 😀
Pénzt ölni egy idegen ember lakásába/házába nagyon meggondolatlan és buta dolog (ezt az első kapcsolatomban megtapasztaltam, kétmillió forintom bánta 2005-ben). Csak akkor költsetek rá mindketten, ha már tényleg biztosak vagytok a közös jövőben és papíron is vállalja, amit beletettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!