Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Költöznétek olyan férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költöznétek olyan férfi házába, ha adott egy ilyen lehetőség, ami sokkal lepukkantabb mint amilyen a szülői házatok volt? Tehát úgymond "színvonal esésbe kerülnétek így"?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal,akinek van egy roggyant háza, amit nagyon ki kellene pofozni. Viszont, a srácot megismerve, nem valami törekvő típus, inkább mondjuk úgy, szeret úszni az árral,és szereti ha más csinál meg dolgokat helyette. Elvitt ehhez a házhoz,és mondani sem kell, elment a kedvem az egésztől. Nem akarnék rengeteg pénzt ilyenbe ölni,ami úgy sem nézne ki jól soha, ráadásul otthon megszoktam egy színvonalat, amiből nem szívesen adnék lejjebb. Ne luxus házra gondoljatok,sima egyszerű kis kertes ház, szép rendezett udvarral, ízlésesen kialakítva ilyesmi. Szerintetek elengedjem a srácot házastól,mindenestől?
tegnap 13:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Én biztos nem.

Mikor a férjemmel összeköltöztünk, számomra egyértelmű volt, hogy az akkori lakásomnál rosszabba biztosan nem költözöm. Kerestünk az ő városában egy szép albérletet, mert amiben ő lakott, oda nem szerettem volna menni. Nem is volt ebből vita.

tegnap 13:13
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
tegnap 13:14
 3/22 anonim ***** válasza:
88%

Amikor megismerkedtünk a párommal, neki eredeti (50 évvel ezelőtti) állapotú volt a lakása, az enyém felújított. Mivel különböző körülmények miatt nekem kellett hozzá költözni és nem fordítva, én is bele voltam betegedve. Viszont ő anyagilag és érzelmileg is nyitott volt arra, hogy szépítgesse a lakást, vettünk új bútorokat, kifestettük, lettek új burkolatok. Mire eladtuk, nagyon szép lett 😀

Pénzt ölni egy idegen ember lakásába/házába nagyon meggondolatlan és buta dolog (ezt az első kapcsolatomban megtapasztaltam, kétmillió forintom bánta 2005-ben). Csak akkor költsetek rá mindketten, ha már tényleg biztosak vagytok a közös jövőben és papíron is vállalja, amit beletettél.

tegnap 13:15
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem érzed ott jól magad, akkor ne menj oda. Illetve ha azt látod ez neki így jó és nem is tervez energiát és pénzt belefektetni a jövőben akkor meg.
tegnap 13:18
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Soha nem tennék pénzt egy olyan házba, ami nem az én tulajdonom.
tegnap 13:19
 6/22 anonim ***** válasza:
60%
Tudni kellene mit takar a lepukkant... de amúgy soha
tegnap 13:23
 7/22 A kérdező kommentje:
Annyit,ha még több milliót ráköltesz is,csak negyedét újítottad fel.
tegnap 13:25
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Akkor sem, ha jobb, mint az enyém. Nem vagyok az a típus, aki más házában jól érzi magát.
tegnap 13:27
 9/22 anonim ***** válasza:
60%
De milyen? Kádárkocka, rozoga szar WC-vel, régi 60 éves fürdővel? Soha
tegnap 13:31
 10/22 anonim ***** válasza:
79%
Azzal nem lenne gondom, hogy a ház jelenlegi állapota nem jó. Azzal van, hogy az illető egy "jó'vanazúgy" típusú lusta here.
tegnap 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!