Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Költöznétek olyan férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költöznétek olyan férfi házába, ha adott egy ilyen lehetőség, ami sokkal lepukkantabb mint amilyen a szülői házatok volt? Tehát úgymond "színvonal esésbe kerülnétek így"?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal,akinek van egy roggyant háza, amit nagyon ki kellene pofozni. Viszont, a srácot megismerve, nem valami törekvő típus, inkább mondjuk úgy, szeret úszni az árral,és szereti ha más csinál meg dolgokat helyette. Elvitt ehhez a házhoz,és mondani sem kell, elment a kedvem az egésztől. Nem akarnék rengeteg pénzt ilyenbe ölni,ami úgy sem nézne ki jól soha, ráadásul otthon megszoktam egy színvonalat, amiből nem szívesen adnék lejjebb. Ne luxus házra gondoljatok,sima egyszerű kis kertes ház, szép rendezett udvarral, ízlésesen kialakítva ilyesmi. Szerintetek elengedjem a srácot házastól,mindenestől?
dec. 4. 13:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
28%
Soha nem költöznék oda, de miért is kéne? Én nem gondolkodnék azon hogy hogy kellene azt majd felújítani. Mi közöm hozzá? Amit megtennék ezen a szinten ahol vagytok, az a puhatolózás hogy mik a jövőbeni tervei vele, ragaszkodik hozzá? Akkor zárnám le a sztorit ha azt mondaná igen, ezt akarja felújítani, itt akar élni mert itt dolgozik stb. Na akkor sajnos offos. De ha azt mondja megszabadulna a romtól akár telekárban is és bárhol máshol el tudja képzelni a jövőjét, akkor oké.
dec. 4. 20:36
 22/26 anonim ***** válasza:
84%

"Tehát már eleve így is, úgy is cikinek érzed az egész házat, ahova nem vinnéd a rokonokat/barinőket, hogy: tessék nézni mim van."

És mi a baj azzal, hogy valaki nem szeretne egy putriban élni? És gondolkodjunk már! A pasinak nincs pénze, hisze nem tudja rendbetenni. Ha szakítanak, a kérdező búcsút inthet annak a pénznek ha nem akar pereskedni, de a pasi úgysem tudná visszafizetni, szóval bukta, és elúszik a lehetőség, hogy saját lakásra önerőként felhasználja. Nem szabad más ingatlanára költeni.

dec. 4. 20:42
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"akkor szeretlek ha ez meg az fennáll."

A szerelem oltárán senkinek nem kell beáldoznia magát és nem kell egy nyomortanyára beköltözni, mert olyan cuki a srác.

Lófszt.

Ha a hapsi szereti, akkor vagy teremt olyan körülményeket, ami megfelel, vagy együtt beköltöznek egy normális házba, lakásba, amit bérelnek, ezt meg kiadja olyan áron, olyannak, akinek ez megfelel.

Nekem se felelne meg.

dec. 5. 08:41
 24/26 anonim ***** válasza:
54%

"Ne luxus házra gondoljatok,sima egyszerű kis kertes ház, szép rendezett udvarral, ízlésesen kialakítva ilyesmi."

Hát, manapság ez sajnos már abszolút luxus.

Nekem semmilyen házam nincs, egy felújítandónak is borzasztóan örülnék.

dec. 5. 10:30
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

24.

Panel-garzon lesz ennek a vége, egyik szomszéd az alkoholista Totya bácsi lesz, a lépcsőház réme, aki mindig nyomul a 18 alatti kiscsajokra, a másik meg a tízgyerekes Kalányosék, és 3 újabb úton van már.

dec. 5. 10:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha a férfi nem felel meg neked, akkor teljesen mindegy, hogy milyen a háza.
dec. 6. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!