Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy bírjátok a férfi hisztit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok a férfi hisztit? Hogyan toleráljátok,vagy egyáltalán mit kezdtek vele? Szerintem nagyon gáz,amikor egy férfi hisztizik. Pl, az én barátom egy nagyon kis helyen megvágta az ujját, de napokat nézegette.

Figyelt kérdés
Kb egy doboz ragtapaszt használt el,egy apró kis bolhafingnyi sebhez, ami nem is olyan helyen volt,hogy ne tudjon tőle fogni,vagy hasonlók,de azon picsogok egy hétig. Nagyon nehezen viseltem,szóvá is tettem neki,és összevesztünk. Nem csak ez az egy dolog,amiben hisztizik,ezer más apró cseprő dolog is van. Ti,hogyan viselitek ha a barátotok nekiáll nyivákolni említésre sem méltó dolgokon?
jan. 4. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
11# tehát elismerjük hogy egyáltalán nem normális reakció
jan. 4. 19:21
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
11, felnőtt ember ne mutogasson a szüleire, ha kóros reakciói vannak, menjen terápiára, mert az az ő problémája kéne legyen, nem a partneré. Nekem sem kéne ilyen férfi, nem tudnám komolyan venni.
jan. 4. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:
27%

12 az én szempontomból semmiképp, az övéből (és a környezetből, ahonnan jött) az.

A normalitás mindig az adott ember saját hozzáállásán múlik. Ha szerintem nem normális, otthagyom és keresek (szerintem) normális embert. Nem dolgom megítélni a tetteit (amíg másnak nem àrt). Szerintem. Azt meg nem tudom eldönteni, hogy mennyire gyakori az ilyen viselkedés átlagban. Szerintem talán még ritkább, de egyre többen vannak.

jan. 4. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:

13, ha neki ez nem zavaró, minek menne?

Én egyetértek azzal, amit írtál, de mások, mások.

jan. 4. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

De hát a kérdező még vele van. Ő sem normális.

jan. 4. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem voltam hisztis férfival és a barátaim között sincs ilyen szerencsére.
jan. 4. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem vicces. Én biztos nem hagynám ott akit szeretek, ilyen semmiség miatt.
jan. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!