Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek barátnőm múltbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek barátnőm múltbeli kalandjával kapcsolatban? Hogyan álljak hozzá?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk már egy pár, pár hónapja összeköltöztünk és minden makulátlan volt eddig, nagyon szeretem őt. Nagyon jól elbeszélgetünk, kb nincsenek tabutémák. Most mégis olyat mondott a barátnőm amit lehet jobb, ha meg sem tudok.

Néztünk egy filmet amiben szerepelt elég nagy korkülönbséggel egy férfi és egy nő, egy párt alkottak. Mondtam barátnőmnek, hogy elég ritka lehet, hogy egy fiatal nő egy sokkal idősebb férfihoz szexuálisan vonzódjon (az más kérdés, hogy a pénz miatt-e, most csak az igazi testi vonzalomról beszélek). A barátnőm azt felelte rögtön, hogy nehogy azt hidd. Kérdeztem, hogy ismer ilyen csajt? Erre rám nézett, kicsit zavarba jött, majd kinyögte, hogy neki volt rövid laza kapcsolata egy húsz évvel idősebb férfival. Ez pár évvel ezelőtt volt, mindketten egyedül voltak, jól megértették egymást és kölcsönös kémia volt. Mindketten tudták, hogy hosszútávon úgysem működik, de egy kis időre engedtek a csábításnak.

Először nem jutottam szóhoz, kicsit lefagytam, de próbáltam lazára venni és értékelni, hogy el meri mondani. Próbáltam vicces lenni, hogy feláll még egyáltalán abban a korban? Erre azt mondta, hogy nem fog részletezni semmit mert az már kínos lenne de nagyon figyelmes szerető volt, volna mit tanulni tőle. Gyorsan hozzátette, hogy ezt nem rám érti mert nagyon jó velem a szex.

Ezután már nem beszéltünk róla de nekem nagyon gyorsan eszembe jut. Szerintem is jó a szexuális életünk, mindig figyelek a barátnőmre, hogy biztos elélvezzen, de mégis van bennem egy kis rossz érzés. Akár féltékenységnek is nevezhetnénk, de a korábbi volt kapcsolataira egyáltalán nem vagyok az. Arra jutottam, hogy az a tény zavar, hogy az a férfi mégis (sokkal) idősebb volt, ezáltal lehet hogy férfiasabbnak is gondolhatta? Meg tapasztaltabbnak? Mi van, hogy bár velem is élvezi a szexet, vele teljesen más volt amihez én nem érek fel?

Esetleg ha vannak itt olyan nők, akik lefeküdtek idősebb férfiakkal, tudnának mesélni róla, hogy mi tetszett nekik a legjobban? Hátha tudnám magam még jobban fejleszteni a barátnőm maximális élvezete érdekében. Őt nem akarom faggatni, mert láttam zavarban volt, és őszintén szólva nekem is furcsa lenne hallgatni a részletes beszámolóját.

Köszönöm előre is

ma 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Semmit. Örülj hogy elmondta. Felejtsd el. Lépj tovább
ma 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem volt szűz? Felhaborito
ma 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Mindenkivel teljesen más, mint veled. Természetesen.

Szerintem inkább úgy értette, hogy ő tanult ebből sokat. Ez meg nálad kamatozik, ugyebár...

ma 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Remélem tudod, hogy minden nőnek mások a szexuális preferenciái és a G pont sem ugyanott van mindenkinél. Teljesen fölöslegesen vársz tanácsot vadigenektől a barátnőt jobb kielégítésével kapcsolatban. Beszéljétek meg nyíltan a szexuális igényeiteket, ez a legjobb, amit tehetsz.
ma 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán felállt-e neki? A 40 évesnek kb? Tényleg ezt tudtad tőle kérdezni?

Abszolút ne értem a problémádat, nem egy hajléktalannal vagy egy kutyával szexelt.

ma 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tök jól megvagytok, akkor gyártasz problémát? Nem bírod a harmóniát?
ma 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább én is azt ajánlom. A múltba tartozik és te a jelen vagy. Ha akarsz gyümölcsöző jövőt akkor elengeded ami nem rád tartozik.
ma 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Erősen túlgondolod most ezt. Általánosságban mondta, hogy aki idősebb többnyire figyelmesebb, odaadóbb, rendesen udvarol. Ez nem jelenti azt, hogy egy fiatal nem tudja ugyanezeket vagy hogy minden “idősebb” pasas ilyen. Meg ha fordított esetben belegondolsz, mondjuk épp nincs senki komoly illető az életedbe és egy tőled 20 évvel idősebb csinos fiatalos nő kinéz téged és tök jól elvagytok, nemet mondasz?
ma 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de nagyon komplexusos vagy. Neked a barátnőd az első?
ma 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:

"nagyon jó velem a szex"

Akkor minden rendben.

Ne agyalj többet ezen, legyen továbbra is minden jó. Azért van veled, mert jó neki veled.

ma 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!