Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan szeretnék haza költözni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szeretnék haza költözni?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 1 éve egyutt élek, viszont az unokatestvére ide költözött, mert nem volt hova mennie ( le van kiskorusitva agyilag nem 100as)

és kb eselytelen hogy ossze szedje magat, mert bele van melegedve az iphoneokba es orakba es a fizetese osszes penzet erre akarja elkolteni, es lopott mar es olyan dolgokba megy bele ami bajba keveri ot es akar minket is… a parommal el akarok koltozni, es lassan gyereket is akarunk, viszont ez nekem nem tetszik, es lehet inkabb be fejeznem ezt az egeszet, mert eselytelen hogy ez az ember el menjen innen… a parom mindent meg ad nekem, a csillagokat is le hozza, viszont nem akarok felelemben elni, foleg ugy hogy ez a fiu kb sose tudna el menni innen rendesen, szarul erzem magam ez miatt, mert szeret nagyon, es mindent meg ad de nekem ez nem fer mar bele..

tegnapelőtt 01:54
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
A párod nem is szándékozza kirakni az unokatestvérét? Mit gondol, hogy fog ez hosszútávon működni?
tegnapelőtt 01:57
 2/42 A kérdező kommentje:
Azt mondta sajnálja őt és addig lesz itt amig össze nem szedi magát, és nem rakja ki az utcára, de annak meg semmi esélye, mivel beteg
tegnapelőtt 02:00
 3/42 A kérdező kommentje:
És én már mondtam neki, hogy nem fogom ezt hosszu tavon csinalni, de csak veszekszik velem es nem erti meg hogy nekem ez nem fer bele az eletembe.
tegnapelőtt 02:00
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a szüleivel? Gyámügy?
tegnapelőtt 02:02
 5/42 A kérdező kommentje:
A szulei kiraktak a lopas miatt, es le akarnak mondani rola, nem csak hogy kiskoru de bunozo is! Fenenek van kedve ilyennel egyutt lakni ki tudja hany evig.. a srac 24 eves
tegnapelőtt 02:03
 6/42 A kérdező kommentje:
Csak az nyomaszt, hogy a parom eddig konrketan ki nyalta a seggem annyira szeret, es nagyon bunko huzas lenne ha itt hagynám őket.. viszont én rendes családot szeretnék, nyugalomban élni és nem attól rettegve hogy na vajon mit fog el lopni, vagy kit mit hoz ide, vagy ki mi jön ide a hulyesege miatt… nagyon hirtelen jott ez az egesz, es ez semennyire nem volt benne a pakliban
tegnapelőtt 02:06
 7/42 A kérdező kommentje:
Hogy tudna innen el menni, ha millios tartozasai vannak, es annyi fizetese meg amugy sem lesz betegen, hogy egyedul tudjon elni, nemhogy alberletbe menni…
tegnapelőtt 02:09
 8/42 anonim ***** válasza:
51%
Mért, amúgy nagyon messze laksz? Nem tudnál a közelben lakni?
tegnapelőtt 02:55
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon bunko huzas lenne ha itt hagynám őket.."

Hát ha ezért lennék bunkó akkor ez van...tudod ki viselné el.

tegnapelőtt 03:27
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyamsag alatt van akkor a gyamjanak akik gondolom a szülei, kutya kotelesseguk gondoskodni róla. Ez nem úgy megy hogy kirakom mert meglopott. Akkor indítsak el a folyamatot hogy kirendelt gyamot kapjon.
tegnapelőtt 03:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!