Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szeretnék haza költözni?
A párommal lassan 1 éve egyutt élek, viszont az unokatestvére ide költözött, mert nem volt hova mennie ( le van kiskorusitva agyilag nem 100as)
és kb eselytelen hogy ossze szedje magat, mert bele van melegedve az iphoneokba es orakba es a fizetese osszes penzet erre akarja elkolteni, es lopott mar es olyan dolgokba megy bele ami bajba keveri ot es akar minket is… a parommal el akarok koltozni, es lassan gyereket is akarunk, viszont ez nekem nem tetszik, es lehet inkabb be fejeznem ezt az egeszet, mert eselytelen hogy ez az ember el menjen innen… a parom mindent meg ad nekem, a csillagokat is le hozza, viszont nem akarok felelemben elni, foleg ugy hogy ez a fiu kb sose tudna el menni innen rendesen, szarul erzem magam ez miatt, mert szeret nagyon, es mindent meg ad de nekem ez nem fer mar bele..
Teháta párod, őt választotta helyetted. Teljesen rendben van
Joga van igy donteni, de neked is van jogod úgy dönteni, h kiteszed
Nincs mese, ultimátumot kell adni: vagy téged választ és kiteszi az unokatestvérét azonnali hatállyal vagy őt választja, de akkor téged és a veled való családalapítást örökre elveszíti.
Elhiszem, hogy a párod szeretné támogatni egy rokonát, de ebben az esetben teljesen nonszensz. Az a fiú csak tönkretesz titeket, egy bűnöző, nem egy ártatlan ember, akivel kiszúrtak a körülmények. A te párod, titeket kellene előtérbe helyeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!