Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a pénzes férfiakról, akik elvárják, hogy a nő fizessen az étteremben?

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

Hogy igazéból nincs sok pénzük

Mai árak mellett egy éttermi vacsora nem tétel

Egy iPhone pl. fél millió, egy kocsi 10 millió. Mindkettő kell a munkához, az meg kell hogy legyen pénzed. Ha egy 20 ezres vacsorát nem tud kifizetni, ott bajok vannak

2022. jún. 1. 23:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van. Mondom ezt csóró egyetemista csajként. Már persze, ha ő hív meg, jól esne, ha az első randit állná, de amúgy onnantól kezdve felváltva. Ha nem randi, akkor meg alap, hogy külön fizetünk.
2022. jún. 2. 00:10
 13/15 A kérdező kommentje:

11: a kérdés arról szól, ha az illetőnek van pénze, csak nem akar a nőre költeni, és nem arról, ha nincs.

12: érdekes, hogy beéred ennyivel is, én soha nem hagynám, hogy a nőm fizessen az étteremben, függetlenül attól, hogy milyen vastag a pénztárcám.

2022. jún. 2. 03:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy érdekeset álmodtál.
2022. jún. 2. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:

" a kérdés arról szól, ha az illetőnek van pénze, csak nem akar a nőre költeni, és nem arról, ha nincs."

Én ezt értem, csak definiáld már légyszíves h "van pénze"

Egy csövesnek is van pénze meg Lölőnek is

Az én szememben akinek van pénze az az aki hónap végén nem vajkrémen él, és ha bemegy egy boltba megveszi amihez kedve van, és még félretenni is tud.

Ha így nézed, ez havi szinte 800-1M Ft, ezalatt gyakorlatilag a hónap végén számolgatós ember vagy. Ilyen árak mellett amik most vannak.

Viszont ilyen fizu mellett a 20000 az gyakorlatilag nem pénz. Szóval ebből a szempontból nem értem, h miért kell sajnálni ezt bármikor, akár egy ismerőst is meghívhatsz... Egy pénzes embernek ez az a kategória amiért kb le se hajol.

Persze én megértem ha valaki spórol, csak azt ne hívjuk már pénzesnek!!!

Mert azt imádom amikor valaki veri a nyálát a 400e Ft-os órájára, azzal menőzik, aztán egy 20e Ft-os vacsorán spúrkodik. Persze az ész nem jár mindig együtt a pénzzel, de akkoris, az ilyen embert spúrnak hívom és nem pénzenek. Függetlenül attól mennyi van a bankszámláján.

2022. jún. 3. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!