Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőknek miért mániájuk étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek miért mániájuk étterembe menni?

Figyelt kérdés
Ráadásul minél elegánsabb étterem annál boldogabbak lesznek. Pedig jót főzni otthon is lehet, mi a jó a nőknek az étteremben?
2016. jún. 1. 17:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
és miért mániájuk menni a kocsmába a pasiknak?
2016. jún. 1. 17:11
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Én spec azért szeretem,mert néha már fárasztó főzni. Ilyenkor általában olyat eszek,amit nem tudok elkészíteni. 2 évente egyszer beesek egy étterembe, bár én a csárdákat részesítem előnyben, nem a luxust.
2016. jún. 1. 17:13
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Mert jo erzes szepen feloltozni, kimozdulni es esetleg egy valoban jo hely eseteben gyonyoru kilatassal eszegetni meg jo bort iszogatni. Ezert. Bar aki nem erti ennek a lenyeget alapbol annak felesleges magyarazni.
2016. jún. 1. 17:14
 4/15 A kérdező kommentje:

" és miért mániájuk menni a kocsmába a pasiknak?"

Oda egyedül megy a férfi, a nő is mehet nyugodtan étterembe csak ne a pasiját rángassa el.

2016. jún. 1. 17:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ott meg is fogalmazta a lényeget a harmadik. Mert lehet rá készülni, csinosan felöltözni, romantikus, érzéki program szaga van. Kettesben vagytok, jól érzitek magatokat, finomakat esztek, isztok, csak egymásra figyeltek. És együtt élitek meg a pillanatot. Kiváló előjáték lehet belőle. Még inkább, mert nem lehet elrontani az ideje korán dolgokkal.

A főzés megint mást. Étterembe nem azért jár az ember elsősorban, hogy egyen... De még csak másodsorban se.

A főzés is lehet jó program, a bevásárlással, az elkészítéssel, a rákészüléssel, a körítéssel, stb. De ekkor már, egy ilyen közös főzöcskézésnél is áttevődik az evésről, a közös élvezetes programra a hangsúly.

27/F

2016. jún. 1. 17:30
 6/15 A kérdező kommentje:

" Kettesben vagytok"

Egy étteremben sokan vannak!

de köszi a válaszokat, viszont így leírva sem fogom sosem megérteni sajnos mi a jó a nőknek ebben

2016. jún. 1. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért járnak az emberek moziba, mikor tévét is lehet nézni? Miért mennek tengerpartra, ha ott a kerti pancsoló? Stb.

Rengeteg olyan program van, amit különböző minőségekben lehet megélni, közös élményként.

2016. jún. 1. 17:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Minek mennek el pl. meccsekre, ha otthon is nézhetik a tv-ből?

Mindent meg lehet oldani egyszerű módon is, de nem szereti mindenki a sivár életet.

2016. jún. 1. 18:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyen alapon a pasi se rángassa be a konyhába a nőt! Főzzön magának és főzzön a nőnek is ha kettesben akar vele lenni romantikus körítéssel!

Amúgy nem minden nő ilyen, engem teljesen hidegen hagynak az éttermek, otthon szeretek enni, de ugyanúgy a kocsmázást sem támogatom és kiszolgálni sem fogom a férfit.

2016. jún. 1. 18:10
 10/15 anonim ***** válasza:
54%

Nem mindenkinek a mániája. Én pl nem szeretem az éttermet, mert jobban szeretek otthon, sorozatnézés közben enni. Mindketten így szoktunk, rászoktattam a férjemet is:) Ha néha gyors kaját veszünk, gyrost, kínait stb, azt is elvitelre kérjük és hazahozzuk. A költségek közösek.

Évente 1x megyünk étterembe, úgy, hogy ott is eszünk, egy bizonyos helyre, mert fontos évfordulóhoz kötődik.

Erről nem gondolnám , hogy sok.

Amúgy néha jólesik olyasmit enni amit nem te főztél. Én pl próbáltam, de nem tudok olyan ízt összehozni ami a kínai kajának van. A kedvencem, és igyekeztem, de egyszerűen nem megy. Szóval néha hozunk haza. A férjem inkább meki párti, ő olyat kap.

Ha pedig a csajod étterembe akar járni, akkor fizessen ő is. Mert gondolom az a bajod, hogy nem fizet.

2016. jún. 1. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!