Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért mániájuk étterembe menni?
" és miért mániájuk menni a kocsmába a pasiknak?"
Oda egyedül megy a férfi, a nő is mehet nyugodtan étterembe csak ne a pasiját rángassa el.
Ott meg is fogalmazta a lényeget a harmadik. Mert lehet rá készülni, csinosan felöltözni, romantikus, érzéki program szaga van. Kettesben vagytok, jól érzitek magatokat, finomakat esztek, isztok, csak egymásra figyeltek. És együtt élitek meg a pillanatot. Kiváló előjáték lehet belőle. Még inkább, mert nem lehet elrontani az ideje korán dolgokkal.
A főzés megint mást. Étterembe nem azért jár az ember elsősorban, hogy egyen... De még csak másodsorban se.
A főzés is lehet jó program, a bevásárlással, az elkészítéssel, a rákészüléssel, a körítéssel, stb. De ekkor már, egy ilyen közös főzöcskézésnél is áttevődik az evésről, a közös élvezetes programra a hangsúly.
27/F
" Kettesben vagytok"
Egy étteremben sokan vannak!
de köszi a válaszokat, viszont így leírva sem fogom sosem megérteni sajnos mi a jó a nőknek ebben
Miért járnak az emberek moziba, mikor tévét is lehet nézni? Miért mennek tengerpartra, ha ott a kerti pancsoló? Stb.
Rengeteg olyan program van, amit különböző minőségekben lehet megélni, közös élményként.
Minek mennek el pl. meccsekre, ha otthon is nézhetik a tv-ből?
Mindent meg lehet oldani egyszerű módon is, de nem szereti mindenki a sivár életet.
Hát ilyen alapon a pasi se rángassa be a konyhába a nőt! Főzzön magának és főzzön a nőnek is ha kettesben akar vele lenni romantikus körítéssel!
Amúgy nem minden nő ilyen, engem teljesen hidegen hagynak az éttermek, otthon szeretek enni, de ugyanúgy a kocsmázást sem támogatom és kiszolgálni sem fogom a férfit.
Nem mindenkinek a mániája. Én pl nem szeretem az éttermet, mert jobban szeretek otthon, sorozatnézés közben enni. Mindketten így szoktunk, rászoktattam a férjemet is:) Ha néha gyors kaját veszünk, gyrost, kínait stb, azt is elvitelre kérjük és hazahozzuk. A költségek közösek.
Évente 1x megyünk étterembe, úgy, hogy ott is eszünk, egy bizonyos helyre, mert fontos évfordulóhoz kötődik.
Erről nem gondolnám , hogy sok.
Amúgy néha jólesik olyasmit enni amit nem te főztél. Én pl próbáltam, de nem tudok olyan ízt összehozni ami a kínai kajának van. A kedvencem, és igyekeztem, de egyszerűen nem megy. Szóval néha hozunk haza. A férjem inkább meki párti, ő olyat kap.
Ha pedig a csajod étterembe akar járni, akkor fizessen ő is. Mert gondolom az a bajod, hogy nem fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!