Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a pénzes férfiakról, akik elvárják, hogy a nő fizessen az étteremben?
Én jártam már úgy,hogy egy lány barátom nagyon erölködött,hogy menjünk el együtt enni, mert meg soha nem volt ott. Oké, elmentünk, előétel,leves,főétel,savanyúság desszertet kért, én meg csak sima leves főétel.
Amikor a pincért megkértem,hogy kérem hozza a számlát a 2 tányérrol amit elfogyasztottam a csaj lefehéredett.
Nem hívsz meg? Azthittem meghívsz ma!
Előtte 2órája a kocsiban meg magyarázott,hogy ő csak barátságot szeretne továbbra is, nehogy randinak higyjem.
Úgyhogy a meghívós kérdésre csak annyit mondtam nagy mosollyal,hogy ez nem randi tudod😉
20ezerből borravalóval nem kapott vissza,de szerintem jól lakott. Azóta az elmúlt 1évben 3x ha találkoztunk😁
Életem legjobb döntése volt.
Ha a férfi hív meg,elvárom,hogy fizessen.Amúgy külföldön élek,az itt élők nem hitték el,amikor mondtam a suliban,hogy nálunk ez a szokás.Itt mindig mindenki fizeti azt,amit fogyaszt.
Visszatérve a témára,most azt gondolnám,hogy nyugati felfogású.Egyébként meg nagyon helyzetfüggő.
#5 válaszolónak hatalmas pacsi! 👏
Nőként írom, hogy baromira megérdemelte a csaj. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!