Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos valakinek, ennyire az anyagi javak? Ha van pénzem, én is elviszem a párom étterembe stb.
Nem, sokan nem azt nézik elsőnek.
Viszont jövőt építeni, gyereket vállalni nem lehet a semmire alapozva.
Én se vagyok gazdag férfi, de jóban vagyok pár gazdagabb lánnyal, aztán én is láttam, hogy egyébként így van.
Még a srác saját lakást szeretett volna, addig a lánynak volt sajátja, plusz kétszer annyit keresett, szal nagyban tervezte a külföldi kirándulást.
Aztán most külön elmenni minek?
Ha meg lemond a lány az utazásról, akkor most ez megy élete végéig, hogy Zalakaros meg Gyula 2 napra, mert az fér bele a barátja keretébe, közben ő meg mehetne Japánba?
Nem ez a legfontosabb, de igenis determináló lehet egy párkapcsolatban, ha más anyagi kultúrával rendelkezünk.
Például, a barátom exbarátnője iszonyatosan gazdag családból származik, soha életében nem volt semmi gondja, éppen ezért nem értette meg, hogy a barátomnak nem volt pénze külföldi kiruccanásokra, stb.
Én hasonló anyagi helyzetből jövök, mint a barátom, tudjuk, hogy milyen az, ha nincs, és éppen ezért tudjuk értékelni a pénzünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!