Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy egy nő/lány tudjon főzni?
Nekem nem,mert egy rántottánál többet is el tudok készíteni.
Gyakorlat teszi a mestert,meg lehet tanulni.
F
Nekem fontos és én is tudok.
24/F
Szerintem fontos,de egy férfi is tudjon. Én magam is tudok.
25/F
Nem árt, ha nemtől függetlenül az ember tud főzni, elég gáz, ha egy férfi nő nélkül maximum egy vajas kenyeret tud magának kenni :D
De az senkinél se az szerintem, hogy 3 fogásos éttermi menüket tudjon összedobni.
Szerintem fontos, hogy legalább alap dolgokkal tisztában legyen egy ember, mindegy, hogy férfi vagy nő, és ne vesszen el a konyhában. Ez is hozzátartozik a felnőttséghez.
Mesélek valamit. Anyai nagyanyám nagyon nem akaródzott anyámat megtanítani sütni-főzni, folyton elzavarta mosogatni, anyámék viszont az iskolában tanultak ezt-azt, és szeretett volna otthon is próbálkozni. Mivel nagyanyám mellett nem lehetett, ezért kivárta, míg senki nincs otthon, és nekiesett a konyhának, de nem sikerült jól, így kiöntötte a disznónak. Ez kb. egymás után párszor lezajlott, és a disznó sem ette meg a rosszul sikerült bűnjelet, így nagyapám elővette nagyanyámat, hogy tanítsa ki anyámat, mert ez így pazarlás. Nagyanyám akkor állt rá, de magától nem vette maga mellé anyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!