Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak nektek fontos hogy tudjon főzni a lány? Előny? Vagy nem számít?
Tapasztalataim szerint kb alapelvárás, hogy tudj főzni.
Én meg gyűlölök, úgyhogy biztos, hogy nagy hátrány. :D Ez még annál is rosszabb, mintha nem tudnék, mert tudok, de nem vagyok hajlandó.
De figy, az én barátom szeret főzni, oda se enged a kajához, úgyhogy mi köztünk ez nem gond.
22L
Heló!
Nem valami hatalams dolog a főzés. Viszont alap dolog! Főzni mindenkinek tudnia kellene, legalább huszonéves kora elejére. Miért? Mert az ember mellett nem mindig áll valai, nem mindig tud rendelni... Vagy csak nem rágod mindig valakinek a fülét, hogy "Naaaa, cisnáld meg aezt, meg azttttt".
Nem a zt mondom, hogy mesterszakácsnak kell lenni, de mindenkinek boldogulnia kellene a konyhában, leglaább olyan szinten, hogy egy "normális" evédet össze tudjon ütni.
Legyen az férfi, avagy nő.
Utolsó, szerintem egy pasinak nem kell tudnia főzni...
Én mostanában majdnem minden nap főzök, általában sikerülnek is a kaják.
Miért ne kellene? Egy férfi egyedül lakik egy lakásban. Nincs, aki főzzön rá. Mindig menjen étterembe, vagy rendeljen olcsó műkaját? Aki annyira igénytelen, hogy nem tudja - és nem is akarja - ellátni magát, az mit is vár?...
Régen rossz az a felfogás, hogy nőnek csak ezt kell, férfinak meg csak ezt kell csinálnia.
Az, hogy ha valaki nem tud vasalni, főzni, takarítani... - nem azt mondom, hogy csodálatosan csinálja, hanem leglaább az elfogadható szinten -, az az igénytelenség, nemtörődömségnek a tökéletes példája. Az ilyen ember ne várjon el semmit a másiktól, ha még magáért sem képes megtenni a legalapabb dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!