Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szülőkhöz költözni harmincon túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőkhöz költözni harmincon túl?

Figyelt kérdés
A párommal harmincon felül vagyunk mindketten. Fontolóra vettük a dolgot, hogy össze kéne költözni, mire várjunk ennyi idősen. Az édesanyja vele él, segít neki sokat mindenféle lakásfelújítási dologban stb.Nemtudom mennyire jó ötlet, összeköltözni, úgy, hogy anyós ott van, nehezebben érezném magam, úgymond otthon,és bizonyos szinten nyilván alkalmazkodni is kell.

2022. ápr. 28. 11:17
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem kam kérdés akkor full sötét vagy.
2022. ápr. 29. 19:24
 42/45 A kérdező kommentje:
Nem kamukérdés, és köszi az "építő" jellegű választ.
2022. ápr. 29. 19:27
 43/45 anonim ***** válasza:
95%
Válaszoltam, de nem érted a válaszokat se. Akkor mit vársz.
2022. ápr. 29. 21:20
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Az a bajhiába mondja neked bárki,nem érted.

Majd a saját hibádból megtanulod,megérted utólag..

2022. ápr. 30. 10:32
 45/45 A kérdező kommentje:
Értem én, nagyonis.
2022. ápr. 30. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!