Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös nagyvárosban élünk a barátomnal, de karácsonyra mindketten hazautaztunk a szülökhöz, igy is csak 40 km van köztünk, de nem akar találkozni?
Egy nagyvárosban dolgozunk mindketten, a hét elején mindketten hazalátogattunk a szülökhöz külön-külön, még nem találkoztunk egymás szüleivel. Már egy hete nem találkoztunk. Mondtam neki először, hogy nyugodtan átjöhet egyik délután, valamit csinálunk, elég szép környéken lakom.
Erre csak az volt a válasza, hogy én is mehetek. Ennyivel le volt rendezve.
Nem akar ezek szerint 40 km-t sem utazni miattam...ti mit szólnátok?
Csak nagyobb problémáitok ne legyenek!
Azt azért kérdezd meg, hogy miért nem akar átmenni. Talán korainak látja, hogy a szüleid megismerjék őt...
Én hívtam először, az én ötletem volt hogy találkozzunk, ezt hogy csak annyit válaszolt rá hogy te is, kicsit kibújásnak látom.
Félúton ici-pici faluk vannak, ő is olyanban lakik.
"Vagy miért nem félúton találkoztok?"
40 kilométerről van szó, nem 1000-ről.
Szerintem örül, hogy megszabadult tőled.
Ha már egy hete.
A lukad csak akkor érdekes, ha karnyújtásnyira van.
Utazni érte? Nemá'...
Igaz, hogy egyiknek is annyi kilométer, mint a másiknak, de nem biztos, hogy az utazási feltételek egyformák (van-e autó, vagy csak tömegközlekedés).
Ami nálam a döntő a kérdező javára, hogy ő ajánlotta fel elsőként a találkozást az ő szüleinél. Ilyen esetben az ajánlatot kell vagy elfogadni (és teljesíteni), vagy elvetni, de ezt komolyabban megindokolni és nem úgy, ahogy a kérdező barátja tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!