Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar valaki valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar valaki valakit megcsalni ha látszólag minden rendben van?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki mesélte,hogy egy háznál festett egy családnál a nő olyan 40 körüli vagy lehet pont 40 most nem tudom a férje meg olyan 51 éves.És mesélte az ismerősöm,hogy mikor csak a nő volt otthon akkor elkezdett beszélgetni vele a nő meg panaszkodott meg célozgatott a szexualitásra vagyis,hogy ismerősömre rá nyomult szexuálisan.A nő amúgy tök szolidnak néz ki ismerem is valamennyire párszor beszéltünk régebben ahova jártam beszélgetni egy helyre járt oda ő is.Szóval néztem a férje facebookját is februárban volt fotó,hogy a fickó viszi a rózsát boldogan a nőnek valentin napra meg tök boldognak néznek ki a legtöbb képen.

Szóval én így nem értem ezt az egészet.

2020. dec. 20. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Vagy történt valami azóta (általában pont megcsalás, hirtelen lelépés után szokott a másik fél is megbolondulva bárkinél próbálkozni, aki arra jár), vagy csak az egyik hiszi jónak a házasságot, vagy nyitott kapcsolatban élnek. Vagy d) tényleg csak panaszkodott, aztán még ő lett volna felháborodva, ha bármi mégis alakul :D Az ilyenekbe úgysem lát bele az ember, kit mi mozgat.
2020. dec. 20. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt mert "látszólag" minden rendben van, aztán még nem jelenti azt, hogy tényleg rendben is van minden. Lehet hogy szexuális életük például már nincs. És a hölgynek szüksége van rá.
2020. dec. 20. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
"azért" 🙃🙂
2020. dec. 20. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Fel kellene fogni, hogy a megcsalás nem kontextus, hanem elv kérdése. Van, akinek a vérében van és ráfér a pofájára, van akinek meg nem. És persze, előbbi fajtából sokan akkor is meglépik, ha csak szimplán unatkoznak, de vannak olyanok is, akik inkább kitalálnak valami alibit a partnerrel vagy a harmadikkal kapcsolatban, amivel legalizálhatják, hogy férgek.
2020. dec. 20. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"néztem a férje facebookját is februárban volt fotó,hogy a fickó viszi a rózsát boldogan a nőnek valentin napra meg tök boldognak néznek ki a legtöbb képen."

Na ez a baj a virtuális világgal. Az emberek csak olyan képet tesznek ki, amin minden rendben van. Amin remekül néznek ki, ahol frissen van takarítva, ahol boldog mindenki. Amikor a büdös kölke kettest hoz történelemből, azzal senki nem büszkélkedik.

2020. dec. 20. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!