Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha találnál egy füzetet amiben látszólag egy viszony van leírva?
A barátnőm párnája alatt találtam meg véletlen egy ilyen vastagabb füzetet amiben dátumokkal meg minden apró részlettel le van írva mikor találkoztak, miket mondott neki a pasi, miket csináltak.
Persze ő azt állítja, hogy ez csak egy kitalált történet, na de akkor minek vannak benne ilyen pontos dátumok? Nem tudom mit higyjek.
Ha kitalált, ha nem , tökmindegy. Ha megcsalt, lapát.
Ha kitalált sztori, és dátumokkal, részletesen van leírva akkor skizofrén.
Mindkettő instant bann.
Egyszer elkezdtem én is egy regényt, hasonló formában. Ez segített feldolgozni egy megcsalást és a szakítást. Az is egy napló volt, illetve a három szereplő párhuzamosan írt naplója.
A barátnőd naplójában ott a pontos dátum: gondold végig, hogy adott időpontokban valójában merre járt, mit csinált. Egyértelműen ki fog derülni, hogy fikció az egész, vagy tényleg gyanúsan sok az egybeesés.
De van dátum: kicsit lapozz vissza a határidő naplódban, fejben, vagy ami alapján eszedbe jut.
Kedves naplóm! Az egész hétvégét együtt töltöttük, blablabla. -> Ha azon a hétvégén ti ketten voltatok együtt, akkor fikció. Ha a csajod elvileg csapatépítőn volt, akkor bukta van.
Vagy ha egy neves esemény volt a közelmúltban (esküvő, szülinap, szülők látogatása, stb), nézd meg, hogy mit írt a naplóban arra a napra.
Pont azért lehet egyszerűen kideríteni, mi az igazság, mert dátumozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!