Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös nagyvárosban élünk a barátomnal, de karácsonyra mindketten hazautaztunk a szülökhöz, igy is csak 40 km van köztünk, de nem akar találkozni?
Egy nagyvárosban dolgozunk mindketten, a hét elején mindketten hazalátogattunk a szülökhöz külön-külön, még nem találkoztunk egymás szüleivel. Már egy hete nem találkoztunk. Mondtam neki először, hogy nyugodtan átjöhet egyik délután, valamit csinálunk, elég szép környéken lakom.
Erre csak az volt a válasza, hogy én is mehetek. Ennyivel le volt rendezve.
Nem akar ezek szerint 40 km-t sem utazni miattam...ti mit szólnátok?
Nem lehet, hogy szimplán csak elkommunikáltatok egymás mellett?
Hívd fel, mondd el neki, hogy nagyon hiányzik, szeretnél egy kis időt vele tölteni és azt találtad ki, hogy... Neki csak annyi a dolga, hogy ide jön, ekkorra, te viszel minden mást (termoszban tea, csoki, szendvics, akármi). Ha igazán veled szeretne lenni, akkor repülni fog.
Lehet azt hitte csak egy sóvár lesajnáló megjegyzést tettél, hogy ha gondolja, mehet ám és ugyanúgy van vele, ahogy te. Nem érezte igazi meghívásnak...
Csak ezekbe hajlamosak vagyunk nem belegondolni, főleg egy friss kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!