Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ő maga se tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő maga se tudja mit akar?

Figyelt kérdés

Tehát követi mit teszek köze , kedveli a képeim !

Tudom , hogy like nem jelent semmit, de akkor minek követ a pasas ?

Egyszer találkoztunk csak. Nekem ő tetszik , de nem akarok kiéhezett nő lenni , hogy írogatok neki.

Ő tudja jól , hogy nekem ő tetszik , mivel ezrt megerősítettem neki üzenetben, innentől neki kellenne lépni .

(Van egy másik fickó ő meg keresi a társaságom, szeretne is komolyabban megismerni ) ... de ez miatt a fiú miatt nem adtam neki esélyt mivel ismerősök .... úgy voltam vele a fent említett úriembert tiszteletbe tartom azzal , hogy míg köztünk nem rendeződik , h kinek mi a szándéka addig nem foglalkozom a második illetővel.

2020. dec. 8. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van másik nő, aki jobban bejön neki. Foglalkozz azzal, amelyik keresi a társaságodat. Emez csak időpocsékolás kategória.
2020. dec. 8. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges várni valakire, ha közben nem csinálsz semmit, hiszen semmi se fog változni, miért is változna? Nem leszel azért kiéhezett nő, mert ráírsz valakire, miért is lennél? Akinek élvezed a társaságát miért ne írhatnál rá, hogy szia hogy vagy, mi történt veled, csak ő írhat rád? Mindezt egészséges határokon belül, azaz ha csak te keresed, az valószínűleg egyoldalú kapcsolat.

Nekem is volt olyan nő, aki kijelentette többet akar, de rendszeresen elolvasta üzeneteim és nem válaszolt, találkákat többször lemondta és helyette mással találkozott vagy inkább elment dolgozni, így nekem sem volt kedvem erőltetni a dolgot.

2020. dec. 8. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elsőnek a napokban halt meg az édesanyja akkor akár több hetet is adhatsz neki,hogy rendeződjön. De ilyenkor jól tud esni akár csak egy baráti szó is, nem kell nőként ráírni. Érdemes empatikusan és nem önző módon megközelíteni a helyzetet. (Ha te vagy az, aki minden héten többször kiír erről kérdést).
2020. dec. 8. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem értem, mit írkáltok ide
2020. dec. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!