Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy olyan emberrel aki azt se tudja mit akar meg maga se . És nem tud nem akar szeretni mert azt hiszi minden nő meg fogja csalni . Segítség kellene?
Nem éri meg kínlódni egy sérült, bizalmatlan emberrel. Én is kínlódtam, mert bíztam a "csodában". Persze, csak sosem következett be. Rá ment x időm teljesen feleslegesen.
Segíteni meg csak olyan emberen lehet, aki nem áll ellen. A te embered nem ilyen.
Én végleg kiléptem az életéből, és az évek beigazolták, hogy jól döntöttem. Ő még most sem változott meg, de nem is marad meg egyetlen nő sem mellette. Javaslom neked is a végleges lezárást.
Szerintem ne tegyél vele semmit. Tapasztalat. Volt ilyen barátom, elég sokat panaszkodott nekem a lelki problémáiról, néha én voltam a lelki támasz, DE eléggé elvesztegetett időnek érzem azt.
Ha akar valamit, akkor tesz érte és ha nem akar, akkor meg keres kifogást. Ennyit erről. Ha valakinek az az egyetlen problémája, hogy önmaga útjába áll, azt semmi okom sajnálni, vagy aggódni érte.
Igazán nevetséges, ha valaki azt gondolja, hogy az ilyent egy pillanatig is sajnálni kellene, mert "nem tudja, hogy mit akar". FIRST WORLD PROBLEM, omg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!