Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem akar szexelni velem a barátom? Még elég fiatalok vagyunk 18 évesek, szeretni is szeret de akkor mi lehet az oka?
lehetséges, hogy teljesítési kényszere van, tart attól, hogy nem fog felállni...
de mi ezt innen nem tudhatjuk, beszélgessetek el őszintén. ilyen alapvető kommunikáció nélkül be fog halni a kapcsolatotok
adjatok_csecset! nevű felhasználó
Normalis valaszokat szeretnek !
Termeszetesen apolom magam ahogy azt illik is eygy nonek !
Beszeltem mar vele errol de nem valaszol ra semmi :/
Akkor még nektek se volt meg az első alkalom?
Lehet barátodnak ugyan az a baja mint nekem... Barátnőm is már akarja, szerintem. (bár már lehet nem is az, mert eléggé szakítás dolog felé hajlik :( - és félek pont emiatt. ) Az a bajom, hogy olyan maradi vagyok kicsit. Nem akarok semmit sem elkapkodni, ezért én megakarta várni mondjuk a karácsonyt, mint egy ,,határvonal". Valamint kicsit szégyenlős is vagyok a testemre.
És félek, hogy emiatt, hogy nem feküdtünk még le(pedig kívánom, akarom, de még várnék vele egy picit), úgy érzi nem szeretem és ezt bebeszélte magába és úgy érzi már ő sem szeret engem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!