Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt szeretném tőletek kérdezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt szeretném tőletek kérdezni hogy az lehetséges lenne hogy én fiúként és 16 évesen úgy érezzem, hogy megtaláltam azt akit életemben akár végig szeretni fogok?

Figyelt kérdés
fél éve vagyunk együtt a párommal és én mindenképpen úgy érzek iránta hogy nem érdekel már lány , csak vele akarok lenni és szerintem ő is így érez , lehet hogy ez a kapcsolat az egész életünket behálozza , és együtt legyünk egész életemben? mert imádom őt és ugy érzem az igazit megtaláltam az ő személyében

2014. nov. 25. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ugyanez, lányban
2014. nov. 25. 16:46
 2/13 anonim ***** válasza:

egyelőre várj még ezzel, fél év nem túl sok idő

ha két év után is így érzel akkor lehet benne valami

2014. nov. 25. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Friss eg a szerelem, de jo , hogy igy erzel. :) majd ha eljon az ideje eldol, hogy orokke egyutt esztek-e. :)
2014. nov. 25. 16:47
 4/13 anonim ***** válasza:

persze.

Aztán időközben ez változhat.

2014. nov. 25. 16:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez esetben örülj, szerencsés vagy, mert lehetségesen egy hosszú távú és boldog kapcsolatra leltél.
2014. nov. 25. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehetséges inkább azt mondanám ,h most vagy igazán szerelmes először életedben úgy igazán.

Ilyenkor le ül a rózsaszín köd és megszűnik a külső világ a két ember számára.

De az biztos,h nem egy életre szóló dolog ahhoz még túl fiatalok vagytok.

De ne legyen igazam.

2014. nov. 25. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Elárulom neked, hogy ezt minden szerelmes ember így érzi. Utólag persze rájön, hogy felejthető kis kaland volt csupán, de amíg él a szerelem, azt hiszi, hogy kívül esik a törvényeken. Olyan ez, mint a hegesztés. Amíg csinálod, a nagy hőtől, az izzástól nem látod jól. Hogy mennyire egyesült a két anyag, azt csak akkor látod majd, amikor kihűlt, és leverődött róla minden salak.
2014. nov. 25. 16:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Félév utan elég nagy bátorság ezt igy elhatározni , mennyi barátnőd volt már a jelenlegi párod előtt? Még nagyon sokminden meghatározhatja a kapcsolatotokat az idő során . Fiatalok vagytok lehet 2 év után v te v a párod arra eszmél hogy te jo ég 18-19 éves vagyok es valami újat keresek.Ne legyen így persze ,de elő fordulhat egyszer a szerelem is elmúlik. De nagyon szep hogy így érzel :)
2014. nov. 25. 16:58
 9/13 A kérdező kommentje:
elötte 2 barátnőm volt de velük is komoly volt de így nem éreztem akkor semelyik iránt , pedig az egyik 9 hónapos volt de akkor sem éreztem így , de most mégis :
2014. nov. 25. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ezt érzi, amikor valóban szerelmes, minden alkalommal, amikor szerelmes. Fél év még nem nagy idő, de szurkolok nektek. :)
2014. nov. 25. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!