Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy lassan két év után még mindig nem tudja, hogy velem akar-e élni?
A barátom azt mondta, lehet nem én vagyok az a nő akivel le akarja élni az életét. Ez nekem borzasztó rosszul esett, hisz ezt így közölni a másikkal... De aztán elmagyarázta, hogy látja a mai házasságokat, a sok veszekedést a boldogtalanságot, az elhidegülést és nem akar olyan életet. És úgy érzi néha én vagyok az, akivel boldog házassága lehet, amiben ugyanúgy szeretjük majd egymást 20 év múlva is, de néha úgy, hogy nem.
Nem tudom mit gondoljak. Én szeretnék vele élni, összeköltözni vele. De ennyire 20-30 évvel előre még nem gondolkodtam. És valahol úgy érzem, hogy az, hogy mi lesz 20 év múlva, úgyse most derül ki.
Ti együtt maradnátok vele ezek után?
Én mondtam a barátomnak, hogy idő kell amíg megemésztem amit mondott.
25N
En csak sajat tapasztalatot tudok neked irni, amikor megismertem a paromat, en mar voltam hazas, o nem, voltak baratnoi, de egyuttelos elkotelezett kapcsolata nem. Soha nem vett gyurut senkinek h meg a latszatat is elkerulje h o akar valami komolyat.
2 honap ismerkedes utan mar arrol kerdezett h milyen eljegyzesi gyuruk tetszenek nekem, 3honap utan azt irta h szeretne velem lenni orokre, tolem gyereket, velem megoregedni. En mar 2het levelezes utan tudtam h ilyen ferfi az akit el tudnek kepzelni vegig. Annyira mas volt, annyira nekem valo.Es ebben benne volt a tudat h akkor is mellette szeretnek lenni ha oreg lesz, gyamoltalan vagy barmi.
Szerintem ez az erzes jon belul, ferfiaknak, noknek egyarant.
Ne legyel valaki B terve, lenyegtelen h mas hazassagok h vegzodnek, ez alapjan nem lehet tervezni. Itt csak egy sziklaszilard elhatarozas kell h igen o az aki mellett vegig ott fogok maradni es apolgatni ezt mint egy viragot.Senki sem tudja mi lesz 20ev mulva, igy nezve ez valoban lutri de ha mindket ember akarja az mar egy jo elojel.Ha nalatok az elejen nem akarja IGAZAN, szerinted mennyi esely van ra h kitart majd melletted ha jon valaki akitol elonti a fejet a rozsaszin kod?
Bar az en exem mondta volna ki h bizonytalan.4.5 evem ment ra parkapcsolatban es tovabbi masfel ev feldolgozni.
Az ezt koveto kapcsolata 6.5eve mukodik tehat neki nem en voltam az "igazi", ez ilyen egyszeru.
Legjobb korban vagy ahhoz h elengedd ezt a pasit es megtalald aki a ferjed lesz.
Tudja, hogy nem lesztek sokáig együtt.
Elmúlt a rózsaszín köd és elbizonytalanodott.
De ezt nem meri kimondani, mert akkor elhagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!