Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a férfi nem tudja mit akar?
Sziasztok! Eleg bonyolulut az ügy...tanácstalan vagyok..
32 vagyok a párom 22 (igen 10 ev a korkülönbseg)
Adott egy mindent elsöprő kapcsolat...Semmiböl jött..munkatars...kiszakitott egy nagyon rossz parkapcsolatbol (az akkori parom alkoholista volt..par hetre ra hogy elhagytam meghalt,de ez egy masik sztori)
Par hete a semmibol elöallt a párom azzal,hogy nem tudja mit akar, nem biztos magabn ,az eletevel se tudja mit akar.Közben magasabb pozicioba került,sok a felelösseg,munkahelyi stressz....Kozoltem,hogy jo de akkor költözzön el..Talalt valami szobat maganak es elment....Masnap a munkaban vert hanyt,irany a doki..en is dolgoztam es mire hazajöttem itthon aludt....Sok minden atment az agyamon,hogy megijedt..vagy csak egy "apolonö" kell neki... Azota itthon van ,a masik lakasba nem is ment...Abban hogy nincs mas 99ű5ig biztos vagyok,mert szerintem akkor nem jarna haza....Nem tudom mit tegyek..mondtam neki,hogy beszeljunk nyiltan es ne jatszon,azt nem erdemlem meg.....csak azt hajtogatja hogy adjak idot,mert nem tudja mit akar.... Nektek mi a velemenyetek?
Azt elfelejtettem,hogy en vagyok a nö (
32)
Így jár az aki egy 22 éves fiúval kezd 32 éves nő létére.
Milyen tanácsot adjunk? De őszintén.
22 évesen még semmi tapasztalata nincs.
Semmiben.
Nem értem mit vársz ettől a kérdéstől.
Kivancsi vagyok masok hogy latjak a dolgot..
Termeszetesen nekem is van egy meglatasom az egeszrol….de talan valaki volt mar hasonlo helyzetben..
a leírás szerint van mit rendbe tenni az életedben. Előbb egy alkoholista, aztán egy gyerek.
Akkor szoktak ilyeneket mondani még, amikor nagyon korlátozónak érzi magát az ember a kapcsolatban.
Szerintem nem véletlen, hogy egy végstádiumos alkoholista, meg egy vért hányó kisfiú az utolsó két kapcsolatod.
Hagyj neki teret, hátha összeszedi magát és kibontakozhat. Így biztos nem akar téged.
Nekem is az a meglatasom, hogy nem veletlenul valasztasz rosszul. Komoly onertekelest kene tartanod, folyamatosan "raszorulok" akadnak horogra. Ez persze jol esik a masik felnek, aki potanyat keres maganak, de neked biztosan nem jo.
Szerintem az, hogy ezt te is eszrevetted mar egy jo jel. Termeszetesen hajtsd el a fiatal urat, szorakozzon massal. Te meg szedd ossze magad es keress egy hozzadvalo ferfit. Pontosabban egy kicsit probalj meg egyedul lenni, amikor nem kell masokrol gondoskodnod, amikor nem mashoz menekulsz, hanem magadra maradsz egy kicsit a gondolataiddal es ujragondolod, hogy mit is akarsz kezdeni az eleteddel. Nem altalnossagban ertem, hanem konkret celokkal. En mondjuk nem komalom az ilyen magamutogatos bakancslista terveket, de akozott es a celtalansag kozott azert van egy tucatnyi arany kozeput. Ha megvan, akkor utana keress tarsat, aki hasonloan gondolkozik, hasonlo celokkal, azonosulni tud, elfogadja a gondolataidat.
43F
Szerintem egy 22 éves srácnak fogalma sincs még a felelősségről, a komoly párkapcsolatról és úgy érezheti magát, hogy bezáródik neki a kapu, oda a szabadsága. Ő még élni akar, csak nem meri megmondani.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!