Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megrontja a kapcsolatot a szülőkhöz való költözés felnőtt fejjel?
Figyelt kérdés
Sajnos így alakult, nem vagyok büszke erre, és már félek is. Párom szüleihez költözünk. Már 4 éve együtt vagyunk, kb másfél évet éltünk együtt eddig, külön. Ha úgy írom anyós, vagy após, ne kövezzetek meg érte, sok lenne mindig kiírni párom anyukája, párom apukája.2022. márc. 14. 10:22
1/11 anonim válasza:
Nem föltétlen, de nagyon nagy eséllyel igen. Ha minden körülmémy adott, és maximálisan meg tudják adni a privátszférát... hát talán nem ront a kapcsolaton. Talán. Én is hittem már ilyet naív fejjel...
2/11 anonim válasza:
Helyzet és emberfüggő. Vannak olyan szülők, akik nyugisak és felfogják, hogy másnak is kell a tér. Velük nem problémás semmi. Meg vannak azok, akik már öreges zsörtölődök és mindenbe beleszólnak.
Plusz, függ a ház méretétől is.
3/11 A kérdező kommentje:
3szobás a ház. Amint javul a helyzetünk, megyünk külön most ez kényszerhelyzet miatt alakul így. Én nagyon félek de próbálom majd a legjobbat kihozni ebből.
2022. márc. 14. 10:32
4/11 anonim válasza:
Ha ez csak átmeneti, meg jóba vagytok szülőkkel, meg van hely elvonulni, akkor nem kell parázni. Ha bármi feszültség is lenne, tudjátok, hogy ez csak átmeneti állapot.
5/11 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, de nem feltétlenül rossz dolog. Mi is együtt laktunk anyósommal kb 4 éven át, nekem nem volt vele gondom. Jókat dumáltunk, jókat főzött nekem (sőt direkt nekem is főzte külön a kedvenceimet), soha nem volt semmilyen konfliktusunk. Azóta is nagyon jóban vagyok vele, mintha az anyukám lenne.
6/11 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy azért vannak jó tapasztalatok is.Nekünk is jó a kapcsolatunk, de azért kéthetente egy nap ott vagyunk, vagy együtt élni ,nos biztos nem lesz olyan.
2022. márc. 14. 11:29
7/11 anonim válasza:
Emberfüggő. Ha jó a viszony és meg tud lenni eközben egy kis privát tér is, akkor mi is a baj?
8/11 A kérdező kommentje:
Új, idegen környezet, meg én ott " vendégnek" éreztem magam mindig. Meg ez akárhogy is nézzük, visszafejlődés a külön albérlet után.
2022. márc. 14. 11:40
9/11 anonim válasza:
Ott se lenne ingyen az élet, és te vendégnek éreznéd magad, rossz felállás. Inkább menjetek egy akármilyen pici olcsóba ketten.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem találunk másikat, csak irreális áron (munka miatt kötve vagyunk eléggé) emiatt alakult így.
2022. márc. 15. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!