Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztétek úgy valaha, hogy nem halad a kapcsolatotok?
Szeretjük egymást a párommal, tényleg, mintha megtaláltam volna a másik felemet akkora az összhang. Szeretnénk közös jövőt de ennek minden pillére instabil a lábunk alatt. Mindketten munkahelyváltás kellős közepén vagyunk, a szüleinkre nem tudunk számítani semmilyen formában, és a hely ahova mentünk volna is ki tudja mikor lesz elérhető újra. Úgy érzem abban a helyzetben vagyunk mint a kapcsolatunk elején, nálam ugyanazok a családi problémák, nála szintén hasonlók. Ő támogat engem ezek ellenére de én nagyon elvesztettem a derűlátásom és sokszor nagyon negatív, lehúzó dolgokkal válaszolok neki amit persze ért, de gondolom rosszul esik neki.
Ti ilyen helyzetben mit csináltatok?
Szerintem arra gondol, hogy a nehézségeik miatt most épp nem haladnak az elvárt sebességgel az esküvő/gyerekvállalás/házépítés szentháromság irányába. :D
Akkor ha én sem haladtam.
Ha haladok akkor tudom alakítani az életem, kapcsolatom.
Te bele teszel mindent?
5 éves kapcsolatomat kukáztam, mikor rájöttem, hogy minden amiről azt hittem közös és közös terv, valójában csak az én tervem. 27 évesen ott álltam, hogy akkor se házasság, se gyerek, se semmi, de még a közös megtakarítás rám eső része se sok. Minden tervem kuka.
Na akkor én is úgy éreztem, hogy hát bmeg. Átgondoltam az életem, hogy igazából nem számíthatsz senkire. Újrakezdtem mindent, új munka, új lakás, új sportok, új minden. Most már sokkal egyszerűbb, mert az életem halad, és a kapcsolat csak kiegészíti.
És szerintem nem népszerű vélemény, de így lenne egészséges, nem a párunkra felépíteni egy életet, aztán a romokból kitalálni mi legyen, amikor a másik bedobja a törölközőt.
Ha úgy érzed nincs kontroll az életed fölött, akkor állj a sarkadra és irányíts. Másképp nem lesz jobb.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!