Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már valaha úgy, hogy a túlzott elvárásaitok miatt ment tönkre kapcsolatotok?
Én nem értem miért olyan nagy elvárás az, hogy a mai világban egy pasinak legyen legalább egy hitelmentes lakása, vagy a kertes háza, meg egy autója.
Évente kétszer eltudujunk menni nyaralni, meg minden hónapban elmenni étterembe, és moziba.
teljesen átlagos emberi dolgok, de mikor rákérdezek ismerkedésnél, hogy ezekből mi van, vagy mi lesz, csak megy a piszmogás.
Mielőtt valaki besértődne, van egy saját házam, meg a nyaralóm, egy motorom és egy kocsim.
25L,182 cm, 55kg
#3: 24 éves egyetemistaként, szerinted mégis miből legyen házam, autóm meg hasonlók? :D Ha szerencsém van, lesz nettó 200 ezer keresetem. Abból elfog menni elég sok az albérletre, kajára, hasonlókra. Kiszámolnád nekem, hogy hány éves koromra tudok saját lakást venni?
Az elvárásaid azért nagyok, mert nem vagy tisztában a hazai átlagos gazdasági és szociális helyzettel, mert jó helyre születtél. Ezzel amúgy semmi gond, én kifejezetten örülök, ha első randin valaki az ilyen irányú igényeit közli. Csak ne lepődj meg, ha mások nem tudnak komolyan venni.
Nyugi, ha 200 ezret keresel, akkor én sem tudnálak komolyan venni az első talin se.
Ez manapság semmire nem elég, aki ennyit keres, nem is értem miért ismerkedik, vagy miért vannak nagy elvárásai?
Amúgy független nő vagyok, vállalkozó, és egész jól elvagyok:)
Köszi az aggódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!