Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már valaha úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már valaha úgy, hogy a túlzott elvárásaitok miatt ment tönkre kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 21:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Én is értem őt, tök jó, hogy tudja mit akar, csak szerintem nem mindegy, hogy úgy prédikál, hogy ebbe beleszületett, vagy hogy megmászta a lépcsőfokokat
2016. nov. 6. 22:02
 12/23 A kérdező kommentje:
miért nem mindegy? az elvárásokról beszéltünk. Hogy ezt mivel indokolja annyira nem érdekes. Illetve igen, csak az annyira már nem érdekes hogyan tett erre szert. Nyilván nagy részét kapta, de valószínűleg megvan a háttere, azaz egész életében el tudott menni síelni nyaralni, autón utazott stb stb. Érthető ha ezt várja a jövőben is.
2016. nov. 6. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, nem mondanád túlzottnak? :DDD Nézz körül az országban.

Azzal semmi gond, hogy mindenkinek joga van azt kérni, amit. A baj azzal van, amikor ezt valaki még reálisnak is látja. Emberek éheznek, alig jönnek ki egy kis szobában a minimálbérből. Ténylegesen van egy felső réteg, aki alá betolták a pénzt.

A neten vagyunk, itt az ilyen szintű szövegeket nyugodtan előadhatja bárki. De ha az életben ezt valaki rossz helyen kezdi el mondani, egyszerűen agyonverik.

Én is ismertem olyat, aki nagy mellénnyel büszkélkedett, hogy ő a saját erejéből mit ért el. Igazából terelték kiskorától, alapított egy céget, amiben a családja segítette és kapott alaptőkét. Nála ez volt az "önerő".

2016. nov. 6. 22:06
 14/23 A kérdező kommentje:
Miért baj az, hogy terelgették? Nyilván más, ha összelopták, csalták neki vagy ténylegesen megdolgoztak érte és őt is erre nevelték. Nehéz megítélni, hogy ami megvan hogyan lett meg és mit csinálnak majd vele. Szerintem sokan vannak olyanok, akik igenis sokat dolgoznak azért, hogy a gyerekük is normálisan meg tudjon élni, legalább úgy, ahogy ők. Persze sokan éheznek is, de ők sem azt szeretnék, hogy a gyerekük éhezzen a jövőben.... vagy nem?
2016. nov. 6. 22:09
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

"Kérdező, nem mondanád túlzottnak? :DDD Nézz körül az országban.

Azzal semmi gond, hogy mindenkinek joga van azt kérni, amit. A baj azzal van, amikor ezt valaki még reálisnak is látja. Emberek éheznek, alig jönnek ki egy kis szobában a minimálbérből. Ténylegesen van egy felső réteg, aki alá betolták a pénzt.

A neten vagyunk, itt az ilyen szintű szövegeket nyugodtan előadhatja bárki. De ha az életben ezt valaki rossz helyen kezdi el mondani, egyszerűen agyonverik.

Én is ismertem olyat, aki nagy mellénnyel büszkélkedett, hogy ő a saját erejéből mit ért el. Igazából terelték kiskorától, alapított egy céget, amiben a családja segítette és kapott alaptőkét. Nála ez volt az "önerő". "

Ha neked ilyen a gondolkodásod, és ezt látod, sajnálni tudlak.

Gondolom milyen sikeres lehetsz társkeresésben, ha ott is ezt így ömlesztve előadod.

Pasiként legyen valaki tökös, akaratos, tudja mit akar, tegyen érte.

Nem lehet az olyan pasikkal semmit sem kezdeni aki mindig irigykedik, azt nézi a másik hogy él, és a saját életét sem tudja rendbe rakni.

Sok ilyen van a társkeresőkön, könnyű őket kiszelektálni.

Amúgy önerőből értem el mindent, hiszen írtam, vállalkozó vagyok.

De mivel ez a rovat,a párkapcsolati problémákról szól, nem fogom leírni, hogy miként értem el a saját céget, és egy viszonylag jó életet.

Tudod, dolgozni és keresni kell a lehetőségeket, nem csak siránkozni.

2016. nov. 6. 22:11
 16/23 A kérdező kommentje:
De vissza az eredeti kérdésre: éreztétek már úgy, hogy túlzottak voltak az elvárásaitok?
2016. nov. 6. 22:23
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

"Miért baj az, hogy terelgették?"

Nem baj, sőt! Kifejezetten jó dolog. A baj az, hogy ezt sokan magukról észre sem veszik. A környéken is van egy cég, ahol a gyerek megörökölte a vezetést. Az apját mindenki tisztelte. A gyereket terelte, de túlzottan elkényeztetett lett. Első naptól kezdve mindent jobban akart tudni, tiszteletlenül beszélt mindenkivel, mert annyival többnek érezte magát. A cégnél dolgozó munkások fele vagy átment a konkurenciához vagy külföldre. Csődközelben van a cég.

Ha valaki nem látja tisztán, hogy ténylegesen mit ért el önerőből és mit kapott, akkor irreális önkép alakulhat ki. Amivel idővel nagyot lehet koppanni.

"Persze sokan éheznek is, de ők sem azt szeretnék, hogy a gyerekük éhezzen a jövőben.... vagy nem?"

Az éhezés és a házautóvilágkörüliút között elég sok átmenet van.

#15: Most már tényleg eléggé trollnak tűnsz. Kapcsolat terén sosem volt gondom. Valahogy szépen kiszűrtem, hogy kit érdekel az anyagi hátterem és kit nem. Persze, sokan próbálkoztak már a neked semmit sem érő havi 200-ért bepróbálkozni, de koppantak.

A gondolkodásommal mégis mi a baj? Ki mondta, hogy valaki pasiként ne legyen tökös? :D Ki mondta, hogy ne tegyen azért, amit akar? Ezekről fent szó sem volt.

Ki mondta, hogy nincs rendben az életem vagy hogy irigykedek? Csak mert ezekről szó sincs.

A társkereső meg tényleg poén. Van házad, autód, de nem tudsz élőben ismerkedni? Nyaraláson sem megy a dolog? :) Csak mert én a kis semmire sem elég pénzemmel simán találtam akár egyéjszakásra, akár komolyabb dolgokra csajt.

"Amúgy önerőből értem el mindent, hiszen írtam, vállalkozó vagyok. "

A kettőnek, mégis mi köze van egymáshoz? Vállalkozóként, legalább a vállalkozások lehetséges üzemeltetésével tisztában lehetnél. Pl. a vállalkozáshoz szükséges kezdőtőkéről. Amit nem csak önerőből lehet összeszedni. Legalább az ilyen kamu válaszoknál utánanézhetnél, hogy miről is beszélsz, mert ez így ciki.

2016. nov. 6. 22:29
 18/23 A kérdező kommentje:

17-es: kerüljük a személyeskedést...

egyik oldalra sem állva: sok olyan vállalkozás van, amit nem szülői segítséggel indítottak el... tényleg.

2016. nov. 6. 22:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a túlzott elvárásaim miatt nincs kapcsolatom xd
2016. nov. 6. 23:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem ugyanis nincsenek túlzott elvárások, az elvárások mindig is maradnak, csak a partner rossz akivel vagyunk ha épp nem felel meg ezeknek az elvárásoknak. Na ilyenkor kell szakítani és olyat keresni aki megfelel.
2016. nov. 7. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!