Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A kapcsolatotokban ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatotokban ki a társaság közepe?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 17. 13:17
A kérdező szavazást indított:
A kapcsolat férfi tagja
A kapcsolat női tagja
10 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megoldás kell akkor én, ha valamit csinálni akarunk akkor a barátnőm, ha szex van én, ha rokonlátogatás van ő, ha fizetni kell én, ha ajándékokról van szó akkor ő.

Mindenki abban dönt amihez ért.

2022. ápr. 17. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb. egyformán vagyunk társasági emberek, dumásak. Közegtől, társaságtól függ mindkettőnknél. Mindketten "tudunk" csendesek lenni, de dumásak is.
2022. ápr. 17. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább a párom, de engem se kell félteni. Ha ismerős közegben vagyok, rengeteget beszélek, poénkodok, hamar leszek központi szereplő.
2022. ápr. 17. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindketten introvertáltak vagyunk, egyikünk se az a társaság közepe típus, de ha csak páran vagyunk és hozzánk közelálló személyekkel, akkor mindketten tudunk sokat beszélni, Az, hogy épp ki az aktívabb közülünk, az attól függ, hogy ki milyen hangulatban van és az adott társaság kihez áll közelebb.
2022. ápr. 17. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp választani kell, akkor inkább a párom. De mindketten elég introvertáltak vagyunk, ( én nőként jobban), ritkán járunk nagy társaságba. Inkább kettesben vagyunk/ illetve mindenki a saját hobbijaival foglalkozik. A párom szeret eljárni kártyázni, havi 1-2 alkakommal, én itthon olvasok( nagyon szeretem a könyveket), illetve sorozatokat nézek neten- közben tekerem a szobabiciklimet:). 36/N, 33/F
2022. ápr. 19. 20:08
 6/6 Paczalos István ***** válasza:
Mind én, mind a feleségem hátrább lép, és hagyjuk a nagyhangú idiótákat, aztán gyorsan lepattanunk, elmegyünk sétálunk, vagy bármi.
2022. ápr. 22. 09:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!